LK Hjelle

Hver dag skriver vi nye kapitler. Men noen dager åpner vi boka bare for å lese et gammelt kapittel – om igjen. Dette er vår historie, vår arv. Noen er korte handlingshistorier; andre er lange romaner med eventyr. Og noen av hovedpersonene var som superhelter. Drevet av lidenskap og stolthet – fulle av mot og ydmykhet.

De første kapitlene ble skrevet så tidlig som på 1940-tallet. Livet langs den langstrakte norskekysten var tøft. Mellom dype fjorder og majestetiske fjell begynte bøndene i den lille landsbyen Sykkylven å bygge møbler i fjøs eller kjellere for å sikre sitt eget levebrød. De var hverdagshelter. Min bestefar, Lars Karl Hjelle, var en av disse pionerene. Det første ønsket om å skaffe flere jobber førte til at Lars Karl stiftet LK Hjelle i 1945.

Vi er historiefortellere, og hovedingrediensene i alle historiene våre er form, kvalitet og komfort. Vi liker å kalle dem hovedkapitlene våre, og de er ment å vare i generasjoner fremover. Høy kvalitet og komfort var avgjørende for den første generasjonen, og de er fortsatt en av de viktigste delene av arven vår. Ekte håndverk renner i blodet vårt.

Rull til toppen