Oliver Furniture

Skandinaviske møbler for liten og stor

Oliver Furniture lager sjarmerende og minimalistiske skandinaviske møbler for både barn og voksne. Møblene er designet av Søren Rørbæk.

Grunnlaget for designet kommer fra gamle skandinaviske møbeltradisjoner. Vi har i vår barneavdeling Lilleverket utstilt en del av barnemøblene. Men de har også møbler til voksne og resten av hjemmet som kan bestilles hvis ønskelig.

Besøk deres nettside for mer informasjon og oversikt over tilgjengelig produkter www.oliverfurniture.dk

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.