Swedese

Swedese – klassisk svensk
Fra starten 1945 har Swedese alltid holdt på sin grunnidé, om å skape vakre møbler for fremtiden med forankring i den moderne skandinaviske tradisjonen. De har de lykkes med gjennom å ha fremadrettede designers på lag som deler den tidløse idéen. Noen av de mest kjente møblene er Lamino stolen. Men Swedese produserer også spennende oppbevarings løsninger som for eksempel stumtjeneren Treet.

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.