Vipp

Vipp er synonymt med den klassiske pedalbøtten som ble designet av Holger Nielsen i 1939.  I dag er Vipp en tredje generasjons familievirksomhet som de senere år har utvidet sitt sortiment med tilbehør til både kjøkken, bad, stue og spisestue. Vi har hele utvalget tilgjengelig i butikk og det meste av små varer på lager.

For produkt spesifikasjoner se Vipp sin nettside

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.