Guardian

Guardian produserer pleie- og vedlikeholdsprodukter. Vi har et stort sortiment av disse produkter som dekker alle behov rundt vedlikehold av møbler i både tre og tekstil.
Danske Guardian har miljø i fokus og flere av deres produter er merket me “Inneklimamerket” av Dansk Teknologisk Institutt.
Produktene inneholder ikke silikon og sprayflaskene er laget med kullsyre som drivmedel.

Alle møbler krever pleie. Med riktig pleie- og vedlikeholdsmaterialer vil de beholde sine naturlige egenskaper og utseende, og få lang holdbarhet.

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.