4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer

Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å teste ut nye drinker! Sammen med Kjøkkenverket lagde vi 4 sommerdrinker, og kanskje finner du en ny favoritt? Sommerdrinkene kan nytes både med og uten alkohol.

Selvlagd Belini-drink av Fersken & Aprikos balsamico og valgfri prosecco. Balsamicoen kan kjøpes på Kjøkkenverket. Hvis du ønsker at drinken skal være alkoholfri, så kan kullsyre med sitronsmak brukes i stedet.

Rabarbra-drink laget av hjemmelaget rabarbrasaft og valgfri prosecco. Hvis du ønsker at drinken skal være alkoholfri, så kan kullsyre brukes i stedet (prøv deg frem med ulike smaker). Gin & Tonic glasset finner du her.

Selvlagd Belini-drink av Granateple balsamico og valgfri prosecco. Balsamicoen kan kjøpes på Kjøkkenverket. Hvis du ønsker at drinken skal være alkoholfri, så kan kullsyre brukes i stedet (prøv deg frem med smaker). Gatsby glasset finner du her.

Gin & Tonic og friske hjemmelagde isbiter. Hvis du ønsker en alkoholfri drink, bruk kullsyrevann med/uten smak. Gin & Tonic-glasset finner du her.

Piff opp drinkene med sommerlige isbiter

Kun fantasien setter grenser for hva man kan putte i isbiter. I våre sommerdrinker har vi brukt sitron, stemor og andre spiselige blomster. Men det kan også brukes bær, spiselig glitter og mye mer! Isformene er fra vår søsterbutikk Et Hjem, og her er store isbiter og små isbiter.

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.