25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN

Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.

 

For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag i perioden 27-29.10 få 25% rabatt på hele handelen. Tilbudet må brukes samme dag i butikk, kan ikke kombineres med andre rabatter og gjelder ikke i nettbutikk.

 

Det blir lett servering, leverandørbesøk, utlodninger til en verdi av 75.000,-, gode tilbud på et utvalg produkter fra Fjordfiesta, Jonas Ihreborn, LK Hjelle, Mater, Northern, Stolab, Vannerup, Vitra og Ygg & Lyng. Lilleverket og Kjøkkenverket har 25% rabatt på alt i butikkene 27-29.10. Rabattene gjelder også på www.verketinterior.no 27.-30.10. 

25 års jubileum-fjordfiesta
25 års jubileum-lkhjelle
25 års jubileum-ygg&lyng
25 års jubileum-vitra
25 års jubileum-northern

MANGE ENDRINGER SIDEN 1997

Innenfor 400 år gamle jernverk-vegger på Bærums Verk ligger butikken vår, som ble etablert av Siri Eriksson og Tone Øhlschlagel i 1997. Vi er skikkelig stolte av at fem av våre ansatte, inkludert Siri og Tone, har jobbet hos oss i hele 25 år. Vår daglige leder Anette begynte for 2,5 år siden, men har fulgt med oss siden starten.

 

I begynnelsen bugnet det av småvarer i vårt 2000 m² store lokale, men nå er vi kjent for å ha et stort utvalg møbler. Fokuset vårt har også beveget seg fra italiensk til skandinavisk design, og vi heier spesielt på våre norske leverandører. Mange av våre norske leverandører gjør en viktig jobb for å ta vare på norsk designarv, bevarer arbeidsplasser og er miljøbevisste.

25-års jubileum
Foto: Ygg & Lyng
25-års jubileum
Daglig leder Anette Qvale Patrocollo (f.v.), innkjøpsansvarlig Tone Øhlschlagel og interiørkonsulent Elisabeth Ytreeide.
25-års jubileum
Foto: Fjordfiesta

BLI BEDRE KJENT MED OSS

25-års jubileum Grete Lunde

Grete Lunde

Avdelingsleder, 25 år hos Verket Interiør

 

Grete er avdelingsleder på Verket Interiør og har jobbet hos oss siden starten. Hun er Eilersen-ambassadør, og da er det ikke rart at Baseline modulsofa står høyt på ønskelisten. I tillegg har hun forelsket seg i Soft Pad kontorstolen fra Vitra som hun sitter i når hun gjør kontorarbeid.

 

“En gang hjalp jeg et par som skulle ha spisestoler, men de endte opp med en Eilersen-sofa og to Seventy-lenestoler fra Ihreborn.” sier Grete. Hun liker å bli kjent med kundene og være på reisen deres.

 

I løpet av hennes 25 år hos oss kommer hun aldri til å glemme da Lommedalselva fosset inn i butikken.

“Ikke mange år etter vi åpnet butikken i 1997, flommet den over og inn i butikken, det kommer jeg nok aldri til å glemme. Da var det bare å brette opp ermene og berge møbler.”

Tone Øhlschlagel

Innkjøpsansvarlig, 25 år hos Verket Interiør

Tone og Siri var kollegaer før de startet Verket Interiør i 1997. “For 25 år siden var hele butikken full av småvarer som kjøkkenutstyr, potter, bestikk, men nå satser vi fullt på store møbler” sier Tone. Kjøkkenutstyr finner du i dag på Kjøkkenverket og barneutstyr finner du på Lilleverket.

 

Hun husker godt når store trailere kjørte gjennom de små gatene på Bærums Verk, og hun og hennes kollegaer måtte ta imot pallevis med store møbler som ikke var flatpakket. “I dag har vi heldigvis Tor, som både mottar og frakter varene våre videre til kunder.” sier hun.

 

Som innkjøpsansvarlig er det Tone som har siste ordet på hvilke møbler og interiør vi skal ha i butikken. “Mine favorittmøbler er Soft Pad kontorstolen fra Vitra, Tub modulsofa fra Eilersen og Seventy lenestol fra Ihreborn.” sier hun. Sistnevnte har hun to stykker av hjemme i sort skinn.

Interiørkonsulent Elisabeth

Elisabeth Ytreeide

Interiørkonsulent, 2 år hos Verket Interiør

 

En av hennes første kjøp på Verket Interiør var Y-stolen fra Carl Hansen & Søn. Elisabeth liker trestolen på grunn av de vakre detaljene og håndverket. Visste du at håndverkerne på Carl Hansen kun bruker 1 time på å flette Y-stolen? I tillegg er Elisabeth veldig glad i komforten og kvaliteten til Eilersen-sofaer, og designet og funksjonaliteten til Soft Pad kontorstolen fra Vitra. I tillegg er hun ambassadør for leverandøren Ferm Living, og har sansen for deres myke organiske former og interessante detaljer.

 

Før Elisabeth begynte hos oss jobbet hun som terapeut innen psykisk helse med unge og familier. Denne erfaringen bruker Elisabeth hos oss, og er veldig opptatt av å møte behovet til kundene i butikken.

 

Elisabeth har mange gode kundeminner, men det hun husker best var da hun skulle hjelpe en kreftsyk kunde få tak i Ro lenestol fra Fritz Hansen uten å vente på den vanlige leveringstiden. “Jeg ringte Fritz Hansen, og de hadde Ro lenestol akkurat i det tekstilet hun ønsket. Da stolen kom til lageret vårt dro jeg og en kollega for å levere den personlig til henne”.

Rikke 25årsjubileum

Rikke Hartmann

Avdelingsleder på Kjøkkenverket, 12 år hos Verket Interiør

Rikke har jobbet i Verket-butikkene i 12 år, hvor 11 av årene er parallelt som avdelingsleder på Kjøkkenverket.

 

Rikke er helt rå på å dekke bord, og har fast spalte hver vår, sommer, høst og jul! Her står hun foran sitt høstbord 2022. Hun anbefaler å ta utgangspunkt i duken når man dekker bordet. «Gjør det personlig og bruk farger etter årstidene. Bruk masse blomster, naturen og levende lys som spres utover bordet. Bruk gjerne høye og lave vaser som skaper høydeforskjeller
på bordet, men pass på at alle ser hverandre.» 

 

Hennes favorittleverandør på Kjøkkenverket er Chamois, og deres fine håndtrykte duker.

Camilla 25årsjubileum

Camilla johannessen

Markedsansvarlig, snart 2 år på Verket Interiør

Camilla er markedsansvarlig for Verket-butikkene og søsterbutikken Et Hjem, og runder 2 år på arbeidsplassen i januar 2023.

 

For øyeblikket totalrenoverer hun huset sitt, og du skal ikke se bort i fra at hun ender opp med 6 Scandia Junior spisestoler rundt spisebordet. Spisestolen er designet av Hans Brattrud og produseres på Dokka, ikke så langt unna Hadeland, hvor hun bor. Tenk å få Scandia stolen rykende fersk fra fabrikken og inn i hjemmet!

 

“Jeg elsker å lage innhold som skaper interaksjon mellom oss og kundene/følgerne våre. Vi skal først og fremst være en inspirasjon for kundene våre og ikke spamme feeden deres med salg og kampanjer.” sier hun.

Anette 25årsjubileum

Anette Qvale Patrocollo

Daglig leder, 2,5 år på Verket Interiør

Anette er daglig leder for Verket-butikkene, Et Hjem og Miin på Bærums Verk.

 

Hun har mange gode arbeidsminner fra Verket Interiør, eksempelvis vår eksplosive vekst. Hun er takknemlig for å jobbe for vår innovative eier Carl Otto Løvenskiold. 

 

Anette står bak Veng lenestolen fra Eikund. “Eikund imponerer meg, de jobber hardt for hvert eneste produkt og reiser rundt i Norge for å finne gammelt norsk design og reproduserer dem. De er Norges svar på Carl Hansen & Søn.” sier hun. Samtidig er hun veldig glad i Vitra og Muuto. Da Anette begynte å jobbe hos oss hadde vi ikke et stort utvalg fra Vitra i butikken, men i dag har vi flere sofaer, lenestoler, bord og tilbehør. “Vitra imponerer meg veldig og jeg har dyp respekt for merkevaren” sier hun.

Siri 25årsjubileum

Siri Eriksson

Økonomi- og administrasjonsansvarlig, 26,5 år på Verket Interiør

Selv om dørene åpnet for 25 år, så startet Siri planleggingen og innkjøp til Verket Interiør for 26,5 år siden. Hun var daglig leder i 23,5 år før Anette tok over rollen. I dag er hun ansvarlig for økonomi og administrasjonen. 

 

I 25 år har Verket Interiør hatt Fritz Hansen i butikk, og hun står bak to av sine favorittprodukter Essay spisebord og 7-er stolen. “Hjemme har jeg fire blå 7-er stoler, som jeg har hatt i over 20 år” sier hun.

 

Siri har mange gode minner, men et minne hun aldri glemmer var da vi i 2020 solgte 200 Fiam solstoler i løpet av en helg med stengte dører på grunn av korona pandemien. 

Tor 25årsjubileum

Tor Bakken Grindvold

Fraktansvarlig, 1 år på Verket Interiør

 

Tor mottar og frakter varer for Verket-butikkene og søsterbutikk Et Hjem. 

 

“Han er ansatt for all frakt fra våre butikker. Tor kjører varen hjem til kunden så snart varen ankommer vårt lager. Vi tilbyr også montering av møbler dersom kunden ønsker det” forteller daglig leder Anette.

 

Når kunder skal fylle en hytte på Hafjell med stuemøbler, eller en kunde har kjøpt flere hagemøbler hos oss, er fraktmuligheten til stor hjelp for våre kunder.

 

“I fjor kjørte Tor ut på julaften med én julekule til en kunde. Hun hadde vært her og kjøpt julevarer, og da hun kom hjem var den ene kula knust. Tor bodde ikke så langt unna denne kunden, og hun ble kjempefornøyd da Tor «reddet julen»”, sier daglig leder Anette.

Les også..

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.