Montana Selection setter farge på hjemmet

Montana Selection setter farge på hjemmet

Vågal med farger eller ikke - Montana Selection er for alle!

Grunnleggeren av Montana, Peter J. Lassen, ønsket at kundene skulle få friheten til å skape sine egne soner. Derfor skapte han et stort utvalg moduler og fargepaletter til Montana Selection, slik at du kan velge akkurat det som passer deg. Selection-serien består av 37 moduler og 40 farger. Se utvalget her.

Montana Selection
6 ulike SHOW hylle på sokkel i fargene Amber, Caribe, Iris, Masala, Oregano, Rosehip.
Montana Selection
Octave II vegghengt TV-benk i New White

Deres mest populære moduler

Montana Selection har flere unike design, og deres mest populære moduler er blant annet den praktiske gangmodulen Coat, nattbordet Dash, skjenker som Save og TV-benken Octave, for å nevne noen.

Selection modulene tilbyr unike og smarte løsninger og leveres ferdig montert.

Montana Selection Coat
Coat modul i fargen Beetroot
Dash modul i fargene Oat og White oak skuff
Montana Selection Save
Save modul i fargen Hokkaido

Produsert i Danmark

Montana har designet og produsert sine produkter i Danmark helt siden 1982, og var en av de første i Europa til å få det Europeiske sertifiseringsmerke “EU Ecolabel”. Merket garanterer blant annet at en høy prosent av treet er fra lovlig, bærekraftig og kontrollert skog, strenge materialregler  og en 5 års garanti!

Montana produksjon i Danmark

Oversikt over hele Montana Selection-serien

Selection-serien består av alt fra kommoder til skrivebord, som kan velges med bein, sokkel, hjul og opphengsskinner. Skap ditt eget Selection-møbel her.

Montana+selection+utvalg+dansk+design+oppbevaring+hyller+benk+verketinterior
Montana Selection 40 farger

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.