5 grunner til å velge Eilersen-sofa

5 grunner til å velge Eilersen-sofa

Vi har solgt Eilersen-sofaer i 15 år, og det er ikke helt uten grunn!

Den danske merkevaren Eilersen har eksistert helt siden 1895, og har siden da jobbet for å lage de beste og mest unike kvalitetsmøblene. Her er 5 grunner til å velge Eilersen-sofa basert på vår 15 år lange erfaring.

Fra hestevogn til sofa

Eventyret startet med danske Niels Eilersen fra den lille landsbyen Stensby. Den unge mannen var eksepsjonelt god til å arbeide med hendene, og hans arbeidskarriere startet som hjulmaker for hestevogner. Niels Eilersen startet sin egen butikk hvor han bygget hjul og hestevogner, en industri hans to sønner derimot ikke hadde stor tro på. De mente fremtiden lå hos bilene, og sa «la oss gjøre bilen mer komfortabel enn hestevogn». Eilersen ble ledende innen rammeverk for biler og busser, men i 1934 brant hele produksjonen ned. Da produksjonen av bil falt, hestevogner økte, så spiret et nytt marked – ferdigproduserte møbler.

Sønnene Jens og Peter tok over Eilersen, og forelsket seg straks i den minimalistiske Safari-stolen, som ga dem ideen om en modulsofa. Dette skulle vise seg å bli starten på Eilersen vi kjenner i dag.

"Let´s take it apart and add holes and bolts, it´ll be a lot cheaper to transport. If people can afford two, they can build their own two-seater."

5 grunner til å velge Eilersen-sofa

Vi har flere Eilersen-sofaer i butikken som du kan prøvesitte, blant annet Aton, Float High og Baseline. Her er våre topp 5 grunner til å velge Eilersen-sofa:

  1. Eilersen har kun valgt de beste materialene fra ulike verdensdeler, for å sikre at du har en slitesterk følgesvenn gjennom mange år.
  2. De har lang erfaring med polstrede møbelproduksjon, deres sofaer har derfor unik, luksuriøs og romslig sittekomfort.
  3. De har en sofa for enhver smak, både minimalistiske modulsofaer med frodige former, men også klassiske nette sofaer med ben.
  4. Du kan forlenge levetiden på sofaen med å velge avtagbart trekk, slik at trekket kan renses eller byttes ut hvis du i fremtiden ønsker en annen farge eller tekstil.
  5. Skulle du mot all formodning ikke finne «din» sofa i deres standard sortiment, så sikrer My Eilersen at du kan skape din egen spesialtilpassede sofa hvor du kan leke med ulike mål, moduler, tekstiler, farger og bein!
Eilersen blogginnlegg
Baseline modulsofa
Eilersen blogginnlegg
Ra modulsofa
Eilersen blogginnlegg
Aton sofa

Vi har snakket med en av våre Eilersen-kunder

Linda kjøpte sofaen Modell Krypton fra Eilersen hos oss i 2009.  Krypton-sofaen fra Eilersen har siden den gang fått et nytt utseendet med deres nye sofa Drop. Ønsker du et slitesterkt tekstil som Linda har, anbefaler vi et av Eilersen sine nyeste tekstilvalg Munster.

"Sofaen er helt tidløs, enkel og med et varig design. Den er veldig god å sitte og ligge i, god kvalitet på putene og føles ikke slitt eller nedsittet selv etter 13 års bruk. Jeg hadde antagelig kjøpt helt lik sofa igjen hvis jeg skulle bytte ut."

Linda-Krypton sofa fra Eilersen
Modell Krypton sofa
Drop sofa fra Eilersen
Drop sofa

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.