Riviera-03-e1523034010853-900x450

4 tips til hva du bør tenke på når du kjøper årets utemøbler

Snøen smelter og det kommer nå en tid da vi alle føler et sterkt ønske om varmende solstråler, duften av nyklippet gress og et utemøbel å slumre i på ettermiddagen. Her har jeg samlet 4 tips på hva du bør tenke på for å øke trivselen på din uteplass.

 

Møbler som er laget for skandinavisk klima

Velg møbler som klarer seg ute året rundt. Norsk sommer er ikke alltid like bra som i syden! Her kan det både regne og haggle, så møbler som bare kan tørkes av og puter som raskt blir tørre er et stort pluss.

Core loungegruppe fra Sundays Design. I grønn med hvite puter.

Årets kortreiste hagemøbel, Core Lounge, fra Sundays Design i samarbeid med lokale designere Torsteinsen Design.

 

Tidløst og bærekraftig

Møbler som er laget uten å gå på bekostning av miljøet er noe du kan ha glede av i mange år fremover. Se etter møbler i massivt tre, plast eller pulverlakkert aluminium. Mer eller mindre vedlikeholdsfritt ??

 

Miljøbilde av Plank benk i teak fra Skagerak Denmark.

Årets nyhet fra Skagerak Denmark – Plank benk

 

Utemøbler fra HAY, Palissade i grønnt.

Med sitt grafiske uttrykk går Palissade serien fra HAY rakt inn i de norske hjem.

 

Bruk tekstiler for å skape et koselig utemiljø

Bytt noe av tilbehøret etter sesongens trender og farger, så opplever du det som en ny uteplass fra år til år. Bruk puter, pledd, grønne planter og lykter, noe som gjør at du garantert får den intime og koselige uteplassen. Sesongen 2018 går i fløyel og flotte ullblandninger, duse nyanser i rosa, bordeaux, blått og isgrønt.

 

LES også: Trender 2018 – et innblikk fra årets møbelmesse

 

Oppbevaring

Tenk at du skal oppbevare møblene gjennom vinterhalvåret. Kan stolene stables, sofaen stå ute året rundt, kanskje noen av møblene også kan brukes som innemøbler?

Miljøbilde av spisestol i Cane-lines hagemøbel serie Core i grå.

Spisestolene og spisebordet Core fra Cane-line som kan stables og kan stå ute i all slags vær.

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.