AAC-127-Soft-DOT-1682-02-Bianco-Nero_CPH-25-matt-lacquer-oak_PC-Pendant-soft-black_PC-Table-Lamp-aluminum-900x450

Det sosiale, runde spisebordet

Spisebordet; den nye sosiale plassen

Da vi tidligere samlet oss i spisestuen for å spise middag så har dagens åpne løsninger vært med på å flytte den sosiale plassen fra stuen til selve spisebordet. Vi bruker ikke lengre spisebordet til bare å spise middag. Det har blitt en sosial plass for alle døgnets tider der vi ikke bare samles for middagen men også for et glass med gode venner, for å spille spill eller lese lekser. Uansett så forbinder vi spisebordet med mange hyggelige stunder.

En trend de siste årene er det runde spisebordet, og designerne skaper møbler som forener menneskene.  Vi har et økende ønske om å sitte nærmere gjestene våre for enkelt å kunne sosialisere med alle rundt bordet.

5 tips hvis du vurderer et rundt spisebord:

  • I mange hjem er det fortsatt det rektangulære spisebordet som gjelder. Det er enkelt å plassere langs veggen og har plass til mange. Hvis vi tenker litt utenfor rommets rette vegger og plasserer det runde bordet i sentrum oppnår vi en ny, spennende stemning i rommet. Det oppfattes ofte som mer tiltrekkende!
  • Det runde bordet byr inn til kontakt og samtaler mellom gjestene. Alle ser hverandre og kan enkelt konversere over bordet.
  • Tenker du at du ikke har plass til et rundt bord? Det finnes mange leverandører som tilbyr spesialbestillinger av enkelte bord slik at du får en størrelse som passer for ditt hjem.
  • Har du lite plass, se etter et rundt bord med én fot i stedet for fire ben. Da står du friere til å kunne bruke de stolene du allerede har hjemme i stedet for å kjøpe nye. Ønsker du uansett å oppgradere spisestolene så har vi et stort utvalg som du utforske her.
  • Se etter et rundt bord som har mulighet for ileggsplate. Da har du fortsatt mulighet til å kunne ha større selskap hjemme!
  • Finn ditt nye spisebord via netshopen i ro og mak hjemmefra, eller kom innom oss i butikken så hjelper vi med deg å finne et spisebord som passer inn hjemme hos deg!

DK3

Jewel Table designet av Søren Juul, kan bestilles med bordplate i treverk eller marmor.

Ten Table Round er resultatet av et designsamarbeid mellom Christian Troels og Jacob Plejdrup. Bordet kommer i fem størrelser med mulighet for to illeggsplater. Her vist sammen med Pia Chair, også fra dk3.

Spisebordet Viken – Velg mellom oljet, hvitoljet, sortbeiset eller røket eik. Bordet kan bestilles med ileggsplate som legges i midten av bordet.

Non spisebord har en nett bordplate og kommer blant annet i en rund versjon med diameter på Ø110.

GM3800 Spider spisebord – Bordplaten kan bestilles i blant annet eik eller valnøtt.

Bordsserien Super-Ellipse er resultatet av et designsamarbeid mellom Piet Hein, Bruno Mathsson og Arne Jacobsen fra 1968. Siden den gang har bordserien fått status som en verdenskjent designklassiker i interiørverdenen.

HAY

CPH 20 og CPH25 er nette, moderne runde spisebord som passer sammen de fleste spisestoler. Her vist sammen med AAC 22 spisestol og ulike varianter fra AAC 100 Collection.

Rundt spisebord H230 – Kan bestilles i flere størrelser og med ileggsplate.

Fant du ikke spisebordet du ønsker deg?

Vi selger et varierende utvalg av spisesbordene vi kan bestille her i netshopen, og de finner du her. Hvis du ikke finner det du søker, kan du gjerne kontakte oss på firmapost@verketinterior.no så hjelper vi deg videre!

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.