Inspirasjon til årets 17. mai-bord

Inspirasjon til årets 17. mai-bord

Vi har lengtet etter en normal 17. mai og endelig er den her!

Årets første feiring etter korona står for tur, og vi skal fylle 17. mai-bordet med krystaller, god mat og stemning for våre nære og kjære. Rikke fra Kjøkkenverket har tatt utgangspunkt i nydelige tekstiler fra Chamois, krystaller fra Frederik Bagger og sørget for at det norske flagget står frem.

Vårborddekking
17mai-miljøbilde

Mitt beste tips er å starte med å dekke bordet med nøytrale og vårlig elementer, for å så legge på de norske flaggene til slutt. Bordet får da både en helhet og personlighet.

17. mai-bordet er dekket med varer fra Kjøkkenverket

Paradise linduk i grønn fra Chamois | Bubbles tallerken fra Mateus | Kebony gaffel (260,-), kniv (260,-) og dessertskje (225,-) fra Skaugum | Crispy Aqua i grønn, Gatsby og Monsieur i klar farge fra Frederik Bagger | Papirservietter (59,-) fra Ihr | Old English Solitaire vase fra Holmegaard | Flagg fra Langkilde & Søn | Inku kakefat 21 cm (565,-) fra Serax.

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.