Blogg--900x450

Bruk farger inne og ute

VI FØRER OVER 20 NORSKE MERKEVARER

I uke 11 kommer Verket Interiør, Kjøkkenverket og Lilleverket til å ha en rekke 24-timers kampanjer og giveaway fra sine norske merkevarer. Ønsker du fullstendig oversikt over alle tilbud? De blir lagt ut fortløpende i vårt nyhetsbrev, meld deg på her.

Loom Bauhaus Brick | Dørmatte fra Heymat, Miljøbilde 85 x 115 cm

SETT FARGER PÅ HJEMMET, BÅDE INNE OG UTE

Nå er det mange som lengter etter vår og lysere tider med grønne trær, varmende sol og avslapping i hagen. Årets fargekart er både lun og fargerik, med innspill av blått, gult, grønt og lilla. 

Ygg & Lyng er en norsk leverandør som i fjor kom med Limited Edition farger på sin populære hagemøbelserie Bris. Summer Yellow, Deep Olive & Earth Brown er 3 nyanser som virkelig skiller seg ut fra de mer vanlige tre- og gråfargene. Fargene slo virkelig an hos oss sist sommer, noe vi tror det vil gjøre i år også.

YGG & LYNG

«Vi inspireres ofte av vår ville vakre natur, det genuine norske og den skandinaviske designarven.»

-Ygg & Lyng

SUNDAYS DESIGN

Velg en statement farge

Møblene fra Sundays Design designes og produseres i Norge. I fabrikken på Jæren for å være eksakt. Dette er hagemøbler som kan stå ute året rundt og tåler skandinavisk vær og vind. Det flotte med Sundays er at de har mange produkter som kommer i et brett fargespekter. Ønsker du ikke å bytte hele utemøblemanget, så kan du fint tilføre farge på annen måte. Hva med de fantastiske benkene, krakkene eller brettene? Dette er møbler som passer like fint inne som ute.

«Som forbruker har du en mulighet til å påvirke fremtidens produksjon og vi mener det er viktig at Norge selv kan produsere varer i fremtiden. Vi produserer med energieffektivt, har strenge krav til miljø og skadelige stoffer, slipper å frakte varer over hele kloden og ivaretar arbeidernes krav til lønn og HMS.»

– Sundays Design

HEYMAT

Industri møter moderne design

Heymat ble skapt ut fra ideen om å kombinere industrimattens høye kvalitetskrav med moderne norsk design. Med fokus på funksjon, miljø og moderne, norsk design skal Heymat skape rom det er godt å komme hjem til. Heymat jobber målrettet med bærekraft. Deres produkter har nå en tekstil bestående av 100% resirkulert plast. Gjenbruk av plast er en god bærekraftig løsning da det reduserer bruken av ikke fornybare råmaterialer.

Blogg-varmende og friske farger

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.