Jubileumsutgave-1-900x450

Designikoner fyller 60 år

60 år med Arne Jacobsen

60 år har gått siden de ikoniske Arne Jacobsen designene først så lyset, Egg ™, Swan ™ og Drop ™.

Stolene ble fra starten laget til designhotellet SAS Royal Hotel, men i dag er de med å representere essensen av Arne Jacobsen og sin tid innen dansk design.

Designprosessen ved dette 60-års jubileum tok utgangspunkt i naturens ro. Gjennom å forene den berømte arven med et tidsriktig design ble resultatet et design som appellerer til alle sanser å gir deg personlige designobjekter.

 

23 karat gull og lær

Fritz Hansen har ved dette jubileet valgt å jobbe med noen fantastiske og eksklusive materialer. Svanen og Egget er kledd med rent lær og aluminiumsbasen er gullbelagt i 23 karat som gjør at stolene havner i en helt egen dimensjon av eksklusivitet. Skinnet har aldri blitt farget og blir naturlig mørkere med tiden. Et “vintage utseende” gjør at hvert møbel blir helt unikt i sitt utseende. På samme måte som læret, endres den flotte basen i farge over tid. Den mørkner og blir litt matt i utseendet hvilket bare understreker designet da det eldes med skjønnhet.

Dråpen er polstret i et flott ullstoff med struktur, Sera fra ROHI i en brungrå farge. Taupe Sera er en slitesterkt og motstandsdyktig ullblanding som ikke suger væsker og er svært flekk resistent.

 

Naturlig vakkert uten å innvirke på miljøet

Skinnet er vegetabilsk garvet og det er IVN-sertifisert. Det betyr at avfallshåndtering og mulig gjenvinning av avfall blir overvåket og alltid dokumentert. Resultatet er et vakkert, naturlig produkt laget med minimal innvirkning på miljøet. Videre er læret sertifisert som allergivennlig og det har blitt tildelt ECARF kvalitetssikring.

Egget og Svanen er tilgjengelig i et begrenset antall. 1958 stk for å være eksakt. Det spesifikke antallet kommer av at stolene først ble designet i 1958. Dråpen er tilgjengelig for bestilling fremt til 31. Desember 2018.

 

60-årsjubileums kolleksjonen til Fritz Hansen. Arne Jacobsens Egget og Svanen i naturlær, Dråpen i grått ullstoff og Pouf i naturlær og grått lin. Miljøbilde av 60-årsjubileums kolleksjonen til Arne Jacobsen. Dråpen i et grått stoff med guldben og Pouf med naturlær.

Miljøbilde av jubileumskolleksjonen til Arne Jacobsens Egget og Svanen fra Fritz Hansen. Laget i naturlær med guldbelagt stjernebase.

Miljøbilde av Egget og Svanen fra Arne Jacobsen i 60-års jubileumskolleksjonen. Laget i naturlær med en guldbelagt base. For Fritz Hansen. Miljøbilde av Egget og Svanen fra Arne Jacobsen i 60-års jubileumskolleksjonen. Laget i naturlær med en guldbelagt base. For Fritz Hansen.

 

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.