Trender 2022 nettmagasin

Dette er trendene for 2022

Er du nysgjerrig på trendene for 2022? Vi har slått hodene sammen, lest, blitt inspirert og snakket med to dyktige interiørstylister, og her er våre spådommer for 2022.

Go natural & comfy or go home!

Naturlige materialer, former og farger var allerede en framtredende trend i 2021, men blir enda sterkere i 2022. Trendene i 2022 viser en overgang til Japandi stilen som er en hybrid av den Skandinaviske og Japanske stilen, og de to stilene er ikke så ulike. Japandi defineres med ordene «hygge» (hjemmekoselige følelsen av hygge) fra den Skandinaviske stilen og «wabi-sabi» (finne skjønnhet i ufullkommenhet) fra den Japanske stilen (kilde).

I 2022 skal vi bygge oss komfortable, praktiske og lune hjem vi trives i. Interiøret og møblene vil bære preg av naturlige materialer, organiske former og en brun fargepalett. Materialkombinasjon vi kommer til å se mer av er stein, bambus, valnøtt, teak, organisk lin og bomull. Vi vil være enda mer opptatt av bærekraftige og håndlagde møbler og interiør.

Trender 2022 nettmagasin

I bildet: Plico | Vase (kun i butikk) | Quilton | Nelson Saucer Bubble (bestillingsvare i butikk) | Pond | Androgyne

Trender 2022 nettmagasin

Bryt opp fargepaletten med blått og rust

Hvis du er vågal med farger, så anbefaler vi å bryte opp den nøytrale fargepaletten. Velg interiørelementer som lamper, vaser eller pledd i royal blue og brente rustfarger. Disse fargene vil skape et mer kunstnerisk, interessant og moderne uttrykk i hjemmet.

Trender 2022 nettmagasin

I bildet: Cyclop krakk | Kibun puter | Verso vase (nyhet, ikke i butikk) | Arcs Shade (bestillingsvare)

Våre spørsmål til interiørstylistene

Interiørstylistene svarer-vi

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.