Great-Lift-sofa-240x107-cm-Pierre-07-ENVIR-with-Spider-Frame-Stick-Safari-Wheel

Eilersen – dansk design på sitt beste

I butikken på Bærums Verk har vi utstilt flere flotte sofamodeller som du er velkommen til å komme innom og prøvesitte. Vi anbefaler også å ta en titt på det store utvalget tekstiler som sofaene kan leveres i. De fleste modellene er modulsofaer som gjør at du kan få akkurat den størrelsen som er perfekt hjemme hos deg.

LES MER: Se mer av sortimentet til Eilersen her!

Historien om Eilersen – Kvalitet i mer enn 100 år

Det hele begynte med en hest og vogn. I 1895 startet den unge Niels Eilersen som en hestevogn-bygger. For å lage hjulene, var han den første personen i Danmark til å bruke damp for å bøye treverket. Og når bilene til slutt tok over for hestevognene, begynte Eilersen å produsere håndlagde deler til biler og busser.

I 1934 brant fabrikken ned til grunnen, noe som førte til begynnelsen på en helt annen produksjonsprosess. Fra da av fokuserte Eilersen på å produsere polstrede møbler av høy kvalitet. Sofaene ble umiddelbart svært populære, og selskapet har siden vært en stor suksess. I dag driver fjerde generasjonen fabrikken og Eilersen sitt varemerke inn i neste årtusen. Navnet i seg selv er synonymt med kvalitet og Eilersen har et fantastisk, verdensomspennende rykte for sine sofaer.

Eilersen er et resultat av stolte tradisjoner og moderne utvikling, hvilket synes på møblene deres som kjennetegnes av elegant, grundig håndverk og motebevisst design.

Plano

Nå kan du sveve mens du slapper av i Plano sofa. Denne flotte skandinaviske sofaen er lett, luftig og elegant. Du kan velge mellom flere moduler og størrelser for å sette sammen sofaen akkurat slik du ønsker.

plano eilersen plano eilersen

Streamline

Streamline sofa er en klassisk, lekker sofa med høy sittekomfort som passer godt inn i de fleste hjem. Bygg ditt eget personlige møbel fra det brede utvalget av moduler.

eilersen streamline eilersen streamline

Great Lift

Great Lift sofa gir deg en total opplevelse av komfort, kvalitet og funksjonalitet, noe som plasserer Great Lift blant haute couture av sofaer. Ryggen er delt i to og kan justeres i høyden – sleng på en nakkepute, len deg tilbake og slapp av! Great Lift kan bestilles med avtagbart trekk.

great lifteilersen great lift

Mission

Mission sofa er en moderne tolkning av den klassiske London-sofaen, med polstrede vanger i samme høyde som baksiden. Sofaens slanke kropp gjør den enkel å plassere – spesielt i urbane hjem der det er begrenset med plass. Løse rygg- og seteputer sikrer optimal komfort, enten man sitter eller ligger i sofaen.

mission eilersen

eilersen mission

Tub

Jens Juul Eilersen har skapt et gigantisk “sofa badekar”, som består av en flott blanding av mykt skum, dun og puter. Tub sofa er den kuleste og mykeste sofaen i Eilersen sitt univers. Kontrasten mellom det slanke, stramme ytre skallet, og det indre fylt av skum og dun skaper en fin dynamikk.

eilersen tub eilersen tub

Ash

Ash sofa representerer komfort, kvalitet og funksjonalitet. Denne sofamodellen er designet i en stram stil med et tidløst uttrykk, men samtidig har den ekstra behagelig sittekomfort. Sofaen kan også brukes som ekstra seng, fordi designeren Jens Juul Eilersen har fokusert på maksimal komfort i sitteputene, slik at du kan føle deg like uthvilt som om du har sittet i en ekte seng.

ash sofa ash sofa

Playground

Lek deg med Eilersen sin patenterte back-blokk sofa! Playground sofa er en perfekt sofa hvis du vil kunne bruke den fra alle sider i et rom. Eilersen sin idé er å tilby et allsidig møbel som både fleksibelt og mobilt. Selve ryggpute-elementene veier nesten ingenting så voksne og barn lett kan flytte dem. Men de sitter “fast” når du trenger å bruke dem som ryggstøtte.

eilersen playgroyund eilersen playgroyund

 

Float High

Float High modulsofa flyter elegant over gulvet med en elegant estetikk og nøye balanserte proporsjoner. De dekorative detaljene til de bevegelige putene kombinert med mykheten fra dunfyllet gjør det til en loungesofa i sin reneste form. Kombiner sofaen slik du vil – du kan ha en klassisk 2- eller 3-seters eller sette sammen flere moduler til en romslig sofa for hele familien.

Float High sofa fra Eilersenfloat high sofa fra eilersen

 

Baseline

Født som en momentan klassiker og navngitt etter sitt stilsikre uttrykk. Rene linjer og ukomplisert eleganse gjør Baseline sofa til et opplagt utgangspunkt for innredning av enhver stue. Baseline er kvalitet, komfort og klassisk design.

eilersen baseline eilersen baseline

Nysgjerrig på Eilersen?

Vi selger et varierende utvalg av sortimentet til Eilersen i netshopen, og det finner du her. Hvis du ikke finner det du søker, kan du gjerne kontakte oss på firmapost@verketinterior.no så hjelper vi deg videre!

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.