3346588_Standard-All-Plastic-Chair-Panton-Hal-Ply-Cork-Stool-Elephant-Plywood-Plate-Dining-Table-Ball-Clock_master-898x450

På tide å fornye spisestuen?

Vi fører spisestoler fra merker som Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn, Muuto, HAY, Vitra, Naver Collection, Ygg & Lyng, DK3 Stolab.

Finn dine nye spisestoler via netshopen i ro og mak hjemmefra, eller kom innom oss i butikken så hjelper vi deg å finne en stol som passer til akkurat ditt spisebord! 

 

Carl Hansen & Søn

Den ikoniske CH24 Y-stolen ble designet av Hans J. Wegner i 1949 og har siden den gang beholdt status som en verdensberømt designklassiker. Kombiner den gjerne med de andre spisestolene fra Carl Hansen, for eksempel CH23 eller CH26 som også er designet av Wegner.

carl hansen

 

Fritz Hansen

Arne Jacobsens stolserie Series 7 fra Fritz Hansen består av ulike varianter av den ikoniske spisestolen Syveren eller Syverstolen fra 1955. Du får mykere sittekomfort med Series 7 i frontpolstret lær, eller et stramt og stilig uttrykk med Series 7 i Finér.

serie 7 fritz hansen

 

HAY

Spisestolene fra HAY er moderne med et snev av klassisk, dansk eleganse. De er enkle å vedlikeholde og sklir rett inn til hvilket som helst spisebord i hjemmet. Nedenfor ser du bestselgeren AAC 22 og Soft Edge 12.

aac22 og soft edge

 

Muuto

Enten du går for skallstolen Fiber Chair designet av Iskos Berlin eller den skulpturelle Cover Chair designet av Thomas Bentzen, kommer du til å sitte godt og lenge ved middagsbordet med spisestoler fra Muuto!

fiber chair

 

Vitra

Spisestolserien Eames Plastic Chair består av ikoniske klassikere designet av ekteparet Charles&Ray Eames i 1950, og produseres nå av Vitra. Dekorativ og god stol å sitte i som kommer i duse eller knæsje fargetoner. Dersom du velger Eames DSR med pulverlakkert stålunderstell kan stolene også brukes ute!

eames spisestoler

 

Ygg&Lyng

Mesteparten av sortimentet til Ygg&Lyng er designet av Elin Louise Sveen, blant annet spisestolen Kyst som kommer med polstret sete i valgfritt tekstil og den klassiske pinnestolen Non i treverk.

ygg&lyng

 

Naver

Den tidløse og tøffe spisestolen Tiger er designet av Henrik Lehm for Naver Collection. Stolen er utformet med fokus på menneskets naturlige sittebehov, uten å gå på kompromiss med et elegant uttrykk.

tigerstol

 

Fant du ikke spisestolen du ønsker deg?

Vi selger et varierende utvalg av spisestolene vi kan bestille her i netshopen, og de finner du her. Hvis du ikke finner det du søker, kan du gjerne kontakte oss på firmapost@verketinterior.no så hjelper vi deg videre!

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.