bilde-6

Høstborddekking

Høstborddekking med Rikke fra Kjøkkenverket

Inspireres du også av årstid og naturen ute når du dekker bord? Rikke på Kjøkkenverket, som du kanskje husker fra borddekking til 17. mai, har igjen hjulpet oss med høstens borddekking.

Inspirert av naturens høstfarger

Rikke har plukket diverse blåbærlyng, strå og rustfargede blader ute. «Plukk en høstbukett fra nærmeste skog og ta utgangspunkt i den når du dekker høstbord» – Rikke. Når du dekker bordet, begynn med tallerkener, deretter bestikk og til slutt glass. Når du skal dekke på med vaser og pynt, begynn i midten og bruk da gjerne en litt større vase, og dander rundt med mindre vaser og telysholdere, slik at alle rundt bordet ser pynten.

Grønt, rust og sorte farger

For å dekke dette nydelige bordet har hun brukt Chamois Paradise linduk i grønn (2.190,-), Serax tallerken i sand 26 cm (430,-), Bitz tallerken i sort 22 cm (129,-), Serax Merci skål i rust 12 cm (235,-), House Doctor mørkfarget bestikk (fra 95,-), Frederik Bagger Crispy Monsieur, Lowball og Celebration glass i klar og dark (2 pk. Fra 499,-), IB Laursen Tøyserviett (59,-), Morsø Flame vase sort (699,-), Serax Ball vase klar (115,-), House Doctor Bars telysholder i messing (255,-) og Iittala Valkea telysholder i mosegrønn og lin (199,-). Bordet Øya og stolene Hertug er fra Eikund, og de finner du hos oss på Verket Interiør.

Høstens bestselgere

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.