Mira-ute-og-balkongmøbel-fra-Skagerak-Denmark-i-perforert-aluminium-i-fargen-grønn.-900x450

Innred en mindre uteplass

Nå er tiden inne for å kjøpe årets utemøbler, og det finnes mange drømmemøbler der ute? Men når det er sagt så er det ikke alle som har den største uteplassen og som har plass for både spisebord, sofaer og hengekøyer. Er du en av de med mindre uteplass trenger du likevel ikke å fortvile, det finnes mange kule møbler som kan passe for deg også!

 

Innred en liten balkong

Utnytt din balkong eller uterom optimalt gjennom å fylle den med møbler som er fleksible.  Velg stoler som kan slås sammen eller stables. Benker som kan stå langs med husveggen eller stabelbare sittepuffer og veggpotter med blomster i vakre farger.

Hos oss på Verket Interiør får du flere ferdige sett av balkongmøbler. Eller hvorfor ikke kombiner forskjellige stiler og merker for å skape din helt egen uteplass.

 

LES også: 4 tips til hva du bør tenke på når du kjøper årets utemøbler

 

Balkong inspirasjon

Klassiske balkongmøbler i tre får du fra Danske Skagerak. Vendia Caféset med et bord og 3 sammenleggbare stoler og Lilium Lounge.

 

Miljøbilde av hage- balkongmøbler fra Skagerak Denmark, Vendia i teak.

 

Miljøbilde av hage- balkongmøbler fra Skagerak Denmark, Vendia i teak.

 

lilium lounge skagerak denmark

 

Grønt er skjønt ?

De kule perforerte aluminiums-møblene fra Skagerak, Mira får du både med og uten armlene. Mira bordet får du i to størrelser 80cm eller 160cm. Utemøblene kommer også i fargen antrasitt.

 

 

Stolen som kan brukes inne som ute

En modern perle er All Plastic Chair fra Vitra. Laget i et robust tofarget polypropylen plast gjør stolen perfekt til både inne- og utebruk. Et ekstra pluss er de fine fargene den kommer i ??

 

Grafisk fra HAY

Serien Palissade fra HAY er like populær i dag som når den kom i 2015. Her får du dansk design med en tydelig grafisk form som gir dem et luftig uttrykk og til en god pris gjør denne serien så spennende. I serien får du bl.a. et bord i 2 størrelser, stoler med og uten armlene, paller og benker.

Miljøbilde av hagemøblene Palissade fra HAY. Arm chair og firkantet bord. i fargen olive.

 

Lun stemning

Ønsker du å lage en litt mer lun stemning så innred med tepper og lammeskinn. Pappelina plastmatter er perfekt til uterommet da de kan vaskes i maskin og lammeskinn gjør en norsk sommerkveld ekstra behagelig ?

 

Lammeskinn på en benk fra HAYs grafiske hagemøbelserie Palissade.

 

Plastmatter fra svenske Pappelina i rosa, grått, beige og hvit

 

Ekstra sitteplasser

Fyll på med sittepuffer fra Ygg & Lyng og Cane-line, småbordene On-the-move fra Cane-line og By your side fra Skagerak eller hvorfor ikke få inn en skikkelig knallfarge for å freshe opp med en Frame benk fra Sundays Design?  Mulighetene er uendelige.

Sittepuffer fra Cane-line og Ygg & Lyng

Småbord fra Cane-line og Skagerak og gul aluminiumsbenk fra Sundays Design

 

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.