blogg-header-barnerom_

Lilleverket – vår avdeling for de minste

Barneavdelingen Lilleverket fører møbler, interiør, klær og leker til baby og barn. Alt fra sengetøy, babygym og stellebord til klesskap, skrivebord og senger de små kan vokse med. Nedenfor finner du deler av sortimentet som også kan bestilles via nettbutikken.

Pludretid

Gjør tiden på stellebordet til en praktisk hyggestund for både deg og den lille.

done by deer og oliver furniture1. Stellematten Dreamy Dots fra Done by Deer, 2. Cozy Nest Dreamy Dots fra Done by Deer, 3. Wood Stellekommode fra Oliver Furniture

Trilletur

Leketøy som er designet for å støtte barnet når det skal ta sine første trinn eller øve på motorikken.

sebra1. Scooter i Elephant Grey fra Sebra, 2. Dukkevogn i Warm Grey fra Sebra

croco gåvognCroco Gåvogn fra Sebra, en stødig og ganske søt turkamerat med justerbart håndtak.

Både høyt og lavt

Vi har en rekke aktiviteter for barn i alle aldre, ulike babygymmer med mye gøy å utforske for de minste og for eksempel en forseggjort huske som holder de eldre barna i bevegelse.

1. Baby Gym Tiny Tropics fra Done by Deer, 2. Wooden Swing Huske fra Done by Deer

babygymBabygymmen fra Sebra skaper en trygg atmosfære rundt barnet. De hengivne utviklings- og utforskingsleketøyene bidrar til å stimulere barnet og trene motoriske ferdigheter og koordinering. Det første året lærer barnet å fokusere synet og utforske – leken i denne perioden handler derfor i stor grad om å utforske verden.

Møblering

Innred barnerommet med ergonomiske, lekne møbler og praktiske, varige løsninger.

1. Klesstativ i rosa fra Ferm Living, 2. Diverse varianter av sengetøy fra Ferm Living.

nofredeMouse Chair fra Nofred er en ikonisk stol som ser ut som en mus med sitt enkle og moderne utseende, designet for både å glede sine miniatyrbrukere i alderen 2-5, og for å være funksjonell i hjemmet.

1. Serie 7 barnestol designet av Arne Jacobsen for Fritz Hansen, 2. Eames Elephant fra Vitra tåler inne- og utebruk, 3. Wood klesskap med plass til det meste fra Oliver Furniture.

Sengeseriene Wood og Seaside fra Oliver Furniture er fleksible systemer som kan bygges på og om etterhvert som barnet vokser eller får søsken.

Myke tekstiler

Barn tilbringer mye tid på gulvet, både stillesittende med en bok og i aktivitet omkranset av byggeklosser. Gjør leken mer komfortabel med dempet underlag!

1. Fruiticana Snake fra Ferm Living, 2. Pære Pledd fra Ferm Living, 3. Leaf Blanket fra Nofred

heymatMikkel Dørmatte er designet av Hege Homstvedt for norske Heymat. Reven Mikkel, en kjent skikkelse fra eventyrverdenen, er portrettert i et fargefriskt motiv bestående av få, enkle former. Uttrykket er ærlig og lekent, og spesielt utviklet for barnerom.

Lurer du på noe?

Du finner flere produkter til barnerommet her. Ta gjerne kontakt med oss på lilleverket@verketinterior.no eller tlf. 67132244 dersom det er noe vi kan hjelpe deg med!

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.