Fatty-sofa-Herring-16-and-Stick-carpet-Spider-Square-and-Triangle-table-Wheel-footstool-900x450-1

Marmor, glass eller eik? Vi har sofabord for enhver smak!

Enten du er på jakt etter et stort sofabord eller et lite sidebord har vi et bredt utvalg fra blant annet Eilersen, Muuto, HAY, Ygg&Lyng, Naver Collection og Fritz Hansen.

Finn ditt nye sofabord via netshopen i ro og mak hjemmefra, eller kom innom oss i butikken så hjelper vi deg med å finne et sofabord som passer til akkurat ditt behov!

Muuto

De praktiske bordene i serien Airy Table har en moderne utforming med sin nette, svevende bordplate. Airy Table kommer i flere ulike utførelser, her er det vist i fargen Plum. Workshop Coffee Table er designet av Cecilie Manz. Bordplaten i eik er sømløst integrert i rammen til understellet og gir bordet et stilrent, elegant uttrykk.

muuto sofabord airy workshop coffee table

Eilersen

Den elegante sofabordserien Spider kommer i flere høyder og størrelser. I tillegg til at bordplaten kan være rundt eller firkantet, kan du få den i marmor eller glass. Velg mellom flere flotte farger!

sofabord eilersen

Ygg & Lyng

Enten du går for de stramme sofabordene i serien Dis eller de mer organiske i serien Ljå, kan du velge flere størrelser og høyder på bordene slik at de enkelt kan kombineres i hjemmet.

Collage bilder til blogg sofabord yggoglyng

Fritz Hansen

Join er en serie salongbord med et subtilt og diskré uttrykk. Bordet kommer i tre fasonger: et klassisk rundt bord og to ovale størrelser.

sofabord join

Montana

Velg en topp-plate i glass eller marmor for å bruke de klassiske metallkubene Panton Wire som et moderne sofabord med oppbevaring.

sofabord montana

Carl Hansen & Søn

Hans J. Wegners CH417 Tray Table utmerker seg som et eksempel på hans tilnærming til å skape vakker, unik – og fremfor alt funksjonell design. Bordplaten er vendbar og kan brukes separat som et brett.

sofabord carl hansen

HAY

Den anvendelige folkefavoritten DLM Side Table er et morsomt sidebord med håndtak, slik at det kan bli med deg rundt i hjemmet ved behov. Ute etter noe mer avansert? Da er kanskje det kule Rebar Coffee Table med marmortopp og smijernsunderstell noe for deg!

sofabord hay

Gubi

Pedrera Coffee Table er et skulpturelt sofabord designet av Corsini & Ruiz Millet i 1955. Med sitt luftige og stilrene design passer dette sofabordet inn i hvilken som helst stue. Velg mellom understell i sort pulverlakkert stål, eller matt gyllen messing.

sofabord gubi

dk3

De vakre og tidløse Plateau bordene har et subtilt særpreg, og er designet av Søren Rose Studio. Ved å kombinere en solid treplate med et elegant understell i børstet rustfritt stål, forenes estetikk med en hyllest til enkelhet og ærlige materialer.

sofabord

Naver Collection

AK710 og AK725 er flotte, nette sofa- og sidebord som kommer i flere høyder. Bordene har en lekker vendbar bordplate med treverk på en side og farget laminat på den andre. De mer organiske bordene i Point-serien er designet av Nissen & Gehl MDD, og kan kombineres i flere størrelser og fasonger.

sofabord blogg

Swedese

Det vakre sofabordet Flower Mono designet av Christine Schwarzer kjennetegnes av bordplatens linjer som minner om blomsterblader og det stilklignende understellet – et smykke for stuen!

sofabord swedese

Vitra

Lek deg med de kule krakkene i Cork Family og kombiner ulike fasonger slik at alle i hjemmet har et lett tilgjengelig sidebord til boken eller kaffekoppen uansett hvor de sitter.

sofabord vitra

LK Hjelle

Day sidebord fra norske LK Hjelle passer perfekt til snacks og drikke når du ser på gullrekka – eller en bærbar laptop når du tar med deg hjemmekontoret til sofaen.

sofabord lk hjelle

Fant du ikke sofabordet du ønsker deg?

Vi selger et varierende utvalg av sofabordene vi kan bestille her i netshopen, og de finner du her. Hvis du ikke finner det du søker, kan du gjerne kontakte oss på request@verketinterior.no så hjelper vi deg videre!

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.