Sundays Design

Sundays Design er en 100% norsk produsent av tidsriktige hagemøbler som kan stå ute i all slags vær. Dette er norsk design som er laget av formstøpt skum og aluminium som bærende konstruksjon. Tanken bak produktene var å lage noe som er værbestandig og kan tåle all slags vær – Uten å kompromisse på godt design. Dette er hagemøbler du kan leve med i mange år. Og ikke minst, du kan la putene ligge utendørs i regnet.

I sommersesongen har vi mange modeller utstilt i vår butikk, men alle produktene kan bestilles året rundt. www.sundays-design.no

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.