krans

Midtsommer – lag din egen blomsterkrans

Blomsterkrans til sommerfesten  

Sankthans er få dager unna og i nabolandet forberedes det for Midtsommerfeiring med både maistang, jordbærkake og blomsterkranser. Her hjemme feirer vi Sankthans den 23. Juni med å ta en tur ut med båten eller brenne bål på stranden. Tradisjonelt er Sankthans egentlig en feiring av døperen Johannes fødselsdag, men i dag har dagen blitt mer en folkelig tradisjon enn en religiøs som vi gjerne feirer med gode venner og familie.

Været kan vi jo ikke styre og vi får forberede oss for varmebølge eller regn og få plussgrader. Vi bunkrer isteden opp med en masse pledd, puter, lys/lykter og god mat.

Kanskje du i år har lyst å pynte deg med vakre blomster i håret? Trine Godager fra Verket Blomsterbinderi viser deg hvordan du lager din egen blomsterkrans.

Du trenger:

  • Ståltråd
  • Grønn vikletråd
  • Blomster, strå og blader. Bare fantasien setter grenser!

I denne kransen har Trine brukt bringebær, marikåpe, brudeslør, astrantia, nigella, strå. Hun binder opp blomstrer og blader om hverandre  i små buketter på ståltråd med hjelp av grønn tynn vikletråd. Start og avslutt ca 3 cm inn på ståltråden, bøy begge sider til en liten krok og fest de sammen. Bruk gjerne naturen å plukk strå, blader, marikåpe, blåbærsris, prestekrager m.m. å lag din egen personlige krans som du er helt alene om!

PS. Hvis du plukker 7 forskjellige sorter blomster å legger under hodeputen på midtsommernatten så skal du etter troen drømme om hvem du skal få leve ditt liv med 😉

Steg 1 i hvordan du lager en midsommerkrans. Steg 2 i hvordan du lager en midsommerkrans. Steg 3 i hvordan du lager en midsommerkrans.

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.