MaterCampaign19_OceanChair_02-900x450

Møbler med god samvittighet

Hos oss på Verket Interiør har vi flere miljøbevisste og bærekraftige merker som Skagerak Denmark, Mater Collection, Heymat, Ferm Living og Fjordfiesta for å nevne noen. Her under kan du lese litt mer om noen av merkene.

40-års fokus på kvalitet

Skagerak Denmark | Sertifisert teak

I over 40 år har Skagerak fokusert på kvalitetsmøbler som skal vare i generasjoner. I tillegg er bærekraftige og miljøbevisste løsninger gjennomsyret hele organisasjonen, det gjelder alt fra plastposer til frakt. Skagerak bruker sertifisert teak, det betyr at de henter trær fra egne plantasjer. Det plantes et tre for hvert tre som tas, slik at det ikke etterlates avtrykk på kloden. Når du kjøper et møbel fra Skagerak er det merket med et sporingsnummer, slik at du kan spore det til plantasjen treet kommer fra.

Se alle produkter fra Skagerak Denmark her.

Møbler av plast fra havet

Mater Collection | Havplast og fiskenett

Bærekraftige og resirkulerbare produksjonsløsninger har vært hovedfokuset siden Mater så dagens lys i 2006. Mater var de første til å bruke gjenbrukte fiskenett og havplast til å produsere møbler. Ocean produktene ble lansert i 2019, og er produsert av ulike typer resirkulerbart plast. Hvert Ocean møbel sparer cirka 82% i CO2 utslipp sammenlignet med et tilsvarende produkt i nyprodusert plast. De sorte og hvite møblene er laget av gjenbrukt fiskenett og plastavfall fra havet. De grønne møblene er laget av Carlsberg sine kasserte ølfat.

Mater Collection finner du her.

Ferm Living og Heymat | Plastflasker

Ferm Living sine Desert solstoler er laget av 55 brukte plastflasker. Norske Heymat bruker også plastflasker til å lage sine matter, blant annet Sand dørmatte som du finner her.

Svanemerket

Fjordfiesta | Svanemerket

Scandia Junior ECO fra Fjordfiesta har det offisielle nordiske svanemerket. Alle materialer er nøye valgt, og ved å bruke rustfritt stål, vannbasert lakk og tre fra sertifisert skogbruk har Fjordfiesta sørget for at Scandia Junior ECO er det beste miljøvalget. Scandia Junior er designet av Hans Brattrud 1957.

Scandia Junior ECO fra Fjordfiesta finner du her.

Skagerak, Mater, Ferm Living, Heymat og Fjordfiesta er fem av veldig mange miljøbevisste leverandører. Spør gjerne interiørkonsulentene i butikk hvis du ønsker å få oversikt over flere eller ta kontakt med oss på firmapost@verketinterior.no

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.