Mix_heymat_03_kristinefivemelvær_sofiebrovold-900x450

Heymat – moderne og solide dørmatter

Heymat ble skapt ut fra ideen om å kombinere industrimattens høye kvalitetskrav med moderne norsk design. Ambisjonen er å gi hver kunde et kvalitetsprodukt, som de kan bli glad i og nyte godt av lenge. Mattene er laget av resirkulerte materialer, som er effektive og enkle å vedlikeholde. Designene er utviklet i samarbeid med noen av Norges fremste formgivere, og med tidløse motiver varer mattene også visuelt. Med fokus på funksjon, miljø og moderne, norsk design skal Heymat skape rom det er godt å komme hjem til. Et ekstra pluss er at mattene kan vaskes i vaskemaskin på 60 grader ved behov.

 

Heymat +

Heymat + serien består av fire forskjellige tredimensjonale motiv som inspirerer til en rolig og fredelig tilstedeværelse når du passerer døren. Mattene er designet av norske Kristine Five Melvær, og har en ru strukturert overflate som har en enda bedre absorberingsskapasitet enn de mykere mattene fra Heymat. Mattene er spesielt designet for bruk utendørs, og overflaten er laget av 100% resirkulert materiale. De tre mattene kommer i to forskjellige størrelser – 60×90 cm og 87×130 cm.

Favoritten Sand Dørmatte er inspirert av japanske zen-hager, og kommer i en rolig beigetone som bygger nydelig opp under navnet på matten.

1. Stein Dørmatte, 2. Strå Dørmatte, 3. Sjø Dørmatte

 

Heim

Heim Dørmatte er et enkelt og jordnært portrett av to lune hjem i den blå timen. Gjennom et renskåret formspråk samles nydelige nyanser av blått i et lunt og rolig uttrykk, som ønsker deg varmt velkommen hjem. Heim er designet av Kristine Five Melvær, og kommer i flere størrelser.

Finn ut mer om Heim Dørmatte.

 

Løype

Dørmatten Løype er designet av designduoen Vera & Kyte og er inspirert av langrennssportens nypreparerte løyper. Et skispor krysser matten i et enkelt og grafisk mønster, som danner et nydelig spill mellom lys og skygge. Resultatet er både klassisk og moderne, hvor melerte nyanser gjør matten praktisk med hensyn til smuss og støv. Et godt hverdagsobjekt!

1. Løype Dørmatte Sunny Yellow, 2. Løype Rund Matte Breezy Beige, 3. Løype Dørmatte Stormy Blue

 

Eine

De fine dørmattene Eine er designet av Caroline Olsson, kommer i flere farger og varianter. Det geometriske mønsteret er inspirert av de spisse barnålene på einebusken, som passer både inne og ute!

heymat eine dørmatte1. Eine Dawn Dørmatte, 2. Eine Nightfall Dørmatte, 3. Eine Noon Dørmatte

 

Dis

Den nyeste kolleksjonen Dis er designet av Vera & Kyte, og består av mattene Rust, Ocean og Moss. Dis Rust er inspirert av de varme nyansene som finnes i sand-, mineral- og bergformasjoner fra dype røde, til lysoransje toner. Dis Moss tar fargene fra stillheten i en solbadet skogbunn med dype grønnfarger som falmer gjennom gylne fargetoner til et blekgult lys. Dis Ocean speiler fargene i Nordsjøen, fra mørkeblå, gjennom smaragd til en lys fargetone fra en skummende bølge.

dis dørmatte heymatUtforsk alle farger og størrelser i Dis-kolleksjonen.

 

Mix

Mix dørmatte er designet av Kristine Five Melvær, og er en real fargefest med friske, herlige nyanser som er inspirert av norsk natur. Fargefeltene er fylt varme nyanser fra bær og blomster kombinert med herlige grønntoner fra frodig skog og mark.

heymat mix dørmatte1. Mix Dørmatte Meadow, 2. Mix Dørmatte Forest, 3. Mix Dørmatte Berry

 

Hagl

Dørmatten Hagl er designet av Cathrine Christensen. I utformingen av kolleksjonen har hun latt seg inspirere av været i hjembyen sin Bodø, hvor enkle, tidløse, men iøynefallende mønster illustrerer snøvær og naturkrefter. Cathrine har også utviklet logoen og profilen til Heymat.

hagl dørmatte heymat1. Hagl Blush Dørmatte, 2. Hagl Black Dørmatte, 3. Hagl Silver Dørmatte

 

Blåne

Dørmattene i serien Blåne designet av Caroline Olsson er inspirert av naturens sesonger. Blåne Spring er fortellingen om et frodig fjellandskap som er i ferd med å våkne fra vinterens dvale, Blåne Summer fremkaller den forfriskende stemningen fra grønnkledde sommerfjell, hvor små grantrær kryper opp mot tregrensen, Blåne Fall er en gjenfortelling av et frodig høstlandskap, hvor lav sol forsterker fargene og gjør alle kontraster tydeligere og Blåne Winter med gråblå topper med snøkledde tinder som glitrer i solen er tolket gjennom et rent, geometrisk uttrykk, som fremkaller den klare vinterluften.

blåne dørmatte1. Blåne Winter Dørmatte, 2. Blåne Spring Dørmatte, 3. Blåne Fall Dørmatte

 

Tips og triks

Lek deg gjerne med Heymat-kolleksjonen ved å kombinere mattene inne og utendørs!

heymat dørmatte stein, eine, sand, løype, mix1. Heymat, 2. Stein Dørmatte og Løype Dørmatte, 3. Sand Dørmatte og Eine Dørmatte

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.