Semi-Table-Tiger-Arm-Chair-GM4106-valnoed-H-900x450

Naver Collection – danske kvalitetsmøbler

Naver Collection er en dansk møbelprodusent som ble grunnlagt i 1995, og siden den gang har de produsert og designet kvalitetsmøbler via fabrikkene til Gramrode og Aksel Kjersgaard i Danmark. Den opprinnelige idéen var å skape en komplett, homogen møbelkolleksjon med respekt for håndverket og tradisjoner. I dag fremstår Naver Collection som et mer moderne og tidløst merke med et bredt utvalg spisebord, sofabord, skap og skjenker å velge mellom – og sist men ikke minst en av våre bestselgende spisestoler, nemlig den komfortable og tøffe Tigerstolen designet av Henrik Lehm.

Vi har et varierende utvalg av sortimentet utstilt i butikken, velkommen innom dersom du ønsker å se på materialprøver, eller behøver veiledning vedrørende utførelser eller mål på produktene!

 

Twist Gm 3600 spisebord vist sammen med GM 4165 Leopard spisestoler.

GM 2100 spisebord vist sammen med Tiger 4105-06 spisestoler.

AK 2730 skjenk med dører i oljet valnøtt og topp i hvit corian.

chess spisebordGM 7700 spisebord med sommerfugl-uttrekk med magasin innfelt i bordplaten.

AK 2730 skjenk med dører i oljet eik og topp i hvit corian.

GM 4175 Gepard loungestoler vist sammen med AK 710 og AK 750 Turn bakkebord.

GM 575-576 Midas spisestoler vist sammen med GM 2100 spisebord.

AK 710 og AK 750 Turn bakkebord i hvitoljet eik og hvit laminat med understell i rustfritt stål.

Uttrekksbordet Nano GM 3640 med bordplate i sort laminat og understell i eik.

GM 3200 Plank spisebord med bordplate i oljet eik og understell i sort pulverlakkert stål.

AK 2740-2742 skjenk i hvitoljet eik med understell i rustfritt stål.

Chess GM 3400 spisebord med sommerfugl-uttrekk i midten av bordplaten.

 

Nysgjerrig på Naver Collection?

Du finner deler av sortimentet vårt fra Naver Collection her. Send gjerne en henvendelse til oss på firmapost@verkeinterior.no dersom du ikke finner det du leter etter.

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.