Hjelle_Arena-7-242_Lodal964_Modell711-Walnut_DayBlack_119925ret-1-900x450

Norskproduserte møbler fra LK Hjelle

Møbelprodusenten LK Hjelle fører norskproduserte møbler designet av dyktige norske designere – både ikoniske, eldre klassikere som Siesta Classic av Ingmar Relling og Model 711 Fredrik Kayser, men også nyere favoritter som Frí av Jonas Stokke, Niu av Hallgeir Homstvedt og Mono av Anderssen & Voll. LK Hjelle er en familiebedrift som har produsert møbler av svært høy kvalitet på Sykkylven i Møre og Romsdal siden 1940, og har med stolthet og godt håndverk formet den norske møbelhistorien i flere generasjoner.

 

Siesta Classic

De myke putene gjør Siesta Classic til en tidløs og klassisk lenestol, men den lette rammen gir stolen en vakker, lett følelse. Sammen sikrer putene og den litt fleksible rammen en veldig høy sittekomfort. Resultatet? Siesta Classic er det perfekte setet for avslapning, det perfekte stedet for en klassisk siesta. Stolen kommer i ulike utførelser, blant annet med høy rygg og nakkestøtte eller lav rygg.

siesta classic highSiesta Classic High i lakkert eik med naturfarget canvas og lærgruppe 6 Vintage Cognac.

siesta classic lowSiesta Classic Low i lakkert eik med naturfarget canvas og lærgruppe 6 Vintage Cognac.

 

Siesta Trio

Tro mot sin opprinnelse og til Ingmar Rellings originale ide om Siesta-stolen! Et elegant design, en optimalisert bruk av materialer og en enestående komfort. Da Ingmar Relling sitt designikon Siesta Classic fylte 50 år og LK Hjelle lanserte Siesta Trio, var Knut Relling dypt involvert i prosessen slik at han kunne sørge for at alt ble gjort etter farens visjoner. Siesta Trio applauderer det klassiske ikonets store sammenheng mellom design og funksjon, men understreker samtidig Siestas evne til å forbli upåvirket av tiden.

lk hjelle siesta trioSiesta Trio fikk ny fargedrakt i 2020, du finner alle varianter av stolen her.

 

Arena

Vær så god og sitt! På grunn av sine ergonomiske puter har Arena en unik sittekomfort som gjør at sofaen skiller seg ut fra konkurrerende modeller – og lar deg sitte i timevis. Arena er en modulsofa, og er lett å tilpasse til dine individuelle behov takket være et stort antall forskjellige lengder, sittehøyder og alternativer – som hjørneløsning og sjeselong. Arena kan bestilles i en rekke tekstiltyper og farger.

arena sofa miljøbildeSend oss gjerne en forespørsel for mer informasjon om Arena Sofa.

 

Model 711

Fredrik A. Kayser’s fremste verker er preget av en danskinspirert og skandinavisk tone. Blant dem er lenestolen Modell 711. Til tross for at han har klare referanser til design-æraen fra midten av århundret, fremstår stolen som et tidløst stykke. Modell 711 er like relevant i dag som den var da den ble designet, og dens nordiske estetikk gjør at den lett kan tilpasse seg moderne arkitektur. Modell 711 skiller seg ut som et norsk designikon som vil vare i mange år fremover.

model 711 fredrik kayserModel 711 i oljet eik og Saddle Pony lær. Du finner flere varianter av lenestolen her.

 

Frí

Sofaen Frí er laget for de dagene som virkelig teller; nemlig hver dag. Målet var å lage en hverdagssofa med høy komfort – og med en kvalitet som varer. Jonas Stokke ønsket å lage en sofa fri for unødvendige konsepter, men med gjennomtenkte proporsjoner og en sjenerøs sittekomfort, uten å ta opp all plassen din. Han lyktes. I følge Jonas selv henviser navnet på sofaen, Frí, kun til det faktum at sofaen er fri for unødvendige «designkonsepter», men likevel er den en godt proporsjonert, komfortabel og lekker sofa. Sofaen finnes som 2- eller 3-seter, og kan bestilles i en rekke tekstiltyper og farger.

lk hjelle frí sofaSend oss gjerne en forespørsel for mer informasjon om Frí Sofa.

 

Niu

På katalansk betyr niu «rede», og det er akkurat det Hallgeir Homstvedt ønsket å lage; en sone skjermet fra det omkringliggende interiøret med høye vegger, en innside fylt med myke puter og en sjenerøs dybde laget for å dele. Niu har tre grunnleggende moduler; 1,5 seter, 2 seter og 3 seter. Ved å tilby disse modulene med eller uten armlener, og med eller uten rygg, er mulighetene mange. Modulene kan kombineres på forskjellige måter og tilpasse seg perfekt til forskjellige rom eller behov – nesten som en fugl setter sammen reiret sitt, stykke for stykke.

niu sofa lk hjelleTa gjerne kontakt med oss for mer informasjon om Niu Sofa.

 

Mono

Mono er designet av den norske designduoen Anderssen&Voll, og er ​​en sofa som i all sin enkelhet gir overraskende komfort. Mono ser ut som en polstret benk, men føles som en skikkelig, real sofa. Skjult polstring og en fleksibel rygg gir overraskende høy komfort. Den pene størrelsen og det nette uttrykket lar Mono passe inn nesten hvor som helst, og sittehøyden gjør den svært velegnet til spisebordet.

Send oss gjerne en forespørsel for mer informasjon om Mono Sofa.

Mono spisesofa fra LK Hjelle

 

Nysgjerrig på LK Hjelle?

Du finner et utvalg møbler fra LK Hjelle i netshopen vår her. Kom innom eller ta gjerne kontakt med oss på tlf. 671171550 eller e-post firmapost@verketinterior.no dersom du lurer på noe, så hjelper vi deg!

lk hjelle

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.