S1131005-S1131010-S1131015

Nyt sommeren med hagemøblene fra Skagerak Denmark

De flotte hagemøblene fra Skagerak Denmark er produsert for å vare i generasjoner, men riktig bruk og vedlikehold er avgjørende for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene møblene er laget av.  Mesteparten av hagemøblene i sortimentet er laget i solid teak, som er ideelt for utendørs bruk fordi det inneholder naturlige oljer – og derfor krever lite pleie eller vedlikehold. De naturlige oljene beskytter treverket mot skadedyr og beskytter mot råte.

skagerak denmark

Vær oppmerksom på at teak går fra en gyllen brunfarge når den er ny, over i en sølvgrå patina når den har blitt utsatt for sollys og regn. Denne fargeendringen påvirker ikke møblenes holdbarhet og betyr ikke at treverket er av dårlig kvalitet – det betyr vanligvis det motsatte. Du kan legge til oljebehandling for å bevare den gyldne fargen lenger. Hvis du foretrekker at møblene dine skal være sølvgrå, er det ikke nødvendig med oljebehandling.

En pust i bakken

Ikke undervurder nytten av en vakker sittebenk! Skal du sitte lenge med en god bok eller et glass vin, kan vi god for Plank Benk med høy rygg og sittepute. For kortere pauser og litt snacks er Cutter Benk i teak et veldig godt alternativ.

plank benk cutter benk skagerak

Hygge rundt bordet

Inviter familie og venner til minneverdige måltider utendørs! Den ikoniske Skagen-serien er kjent for sin kubistiske form og de karakteristiske utskjæringene i ryggen, samt sin utmerkede levedyktighet – en evig klassiker som aldri går av moten!

skagen skagerak

Hvis du er på utkikk etter nettere hagemøbler er kanskje Vendia-serien noe for deg? Settet består av et rundt spisebord og tre sammenleggbare stoler.

vendia skagerak

Lilium er en moderne utemøbelserie som er lett og solid samtidig. Lett, med sin slanke ramme i rustfritt stål, og solid med sine smekre, avrundede treplanker.

lilium skagerak

Len deg tilbake

Ta med deg kaffen ut i solveggen og unn deg en rolig stund i Between Lines Deck Chair. For best mulig sittekomfort kan du la bena hvile på den tilhørende krakken.

between lines skagerak

Steamer Deck Chair er justerbar og sammenleggbar, noe som gjør den til et praktisk valg for hagen eller sommerhytta. Til venstre ser du et eksempel på den sølvgrå patineringen teakmøblene får med tiden.

steamer deck chair skagerak

Ta deg en velfortjent strekk på den kule, fleksible solsengen Riviera etter en avkjølende dupp i havet.

riviera solseng skagerak

Spreke striper

Virkelyst Sofa er en moderne utesofa med svært god sittekomfort. Den enkle trerammen står i kontrast til de tykke, myke putene. Tekstilet på putetrekkene er ekstremt farge- og lysbestandig, i tillegg til å være smuss- og vannavstøtende.

virkelyst skagerak

Putene til Virkelyst-serien kommer blant annet i to lekre, stripete varianter som setter prikken over i’en i hagen eller på terrassen!

virkelyst skagerak

Nysgjerrig på Skagerak Denmark?

Du finner deler av sortimentet vårt fra Skagerak Denmark her. Send gjerne en henvendelse til oss på firmapost@verkeinterior.no dersom du ikke finner det du leter etter!

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.