CH24-beech-glossy-navy-blue-natural-papercord-CH339-oak-soap-BT1041-brass-2-900x450-1-900x450

Spisebord for hyggelige stunder med familie og venner

Vi tilbringer timesvis av minneverdige stunder sammen med venner og familie rundt spisebordet, som derfor uten tvil er et av hjemmets viktigste møbler både i hverdagen og til fest! Vi har alltid mange ulike spisebord utstilt i butikken, og kan bestille alt i sortimentet til blant annet Carl Hansen & SønNaver Collectiondk3HAYMuutoVannerupYgg&LyngFritz HansenSkagerak Denmark og Stolab.

LES MER: 5 tips hvis du vurderer å kjøpe et rundt spisebord

Finn ditt nye spisebord via netshopen i ro og mak hjemmefra, eller kom innom oss i butikken så hjelper vi deg med å finne et spisebord som passer inn hjemme hos deg!

 

DK3

Bordplaten og understellet til Ten Table er laget av massivt tre, men til tross for bordets tyngde i størrelse og vekt, har det fremdeles en letthet – noe som fremheves av de raffinerte utformede detaljene som de vakre vertikale sporene i bena og den karakteristiske, buede kanten på bordplaten.

Idéen bak Corduroy spisebord var å skape et bord med mange detaljer. Jo mer du studerer bordet, desto flere detaljer vil du oppdage. Avrundede kanter på bordplaten og vinkelen på de pulverlakkerte beina gjør at bordplaten ser ut som om den flyter i luften.

Corderoy Table er resultatet av fantastisk håndverk! Dette vakre spisebordet har karakteristisk bordtopp som er lagd i massiv eik med en langsgående splitt på midten kombinert med et solid understell i pulverlakkert stål.

Ygg&Lyng

Spisebordet CH338 fra danske Carl Hansen & Søn er et vakkert eksempel på Wegners visjonære arbeid. Den elliptiske bordplaten har mulighet for uttrekk og illeggsplater slik at hele familien får plass rundt bordet. Her vist sammen med den elegante spisestolen CH20 med sete i polstret lær.

Carl Hansen & Søn

Spisebordet CH327 er et av mange møbelklassikere signert Wegner, og er et tradisjonelt, realt spisebord. Her vist sammen med spisestolen CH23 i ulike utførelser, blant annet kombinasjonen eik/valnøtt.

dk3

Ten Table er midt i blinken for deg som er ute etter et showpiece til spisestuen! 

Disse fantastiske sofabordene fra dk3 har utrolig fine detaljer i treverket, enten du velger eik, villeik eller valnøtt.

Nysgjerrig på flere kampanjetilbud?

Vi selger et utvalg av alle møblene på kampanjetilbud her i netshopen, og de finner du her. Hvis du ikke finner det du søker, kan du gjerne kontakte oss på firmapost@verketinterior.no så hjelper vi deg videre!

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.