S_DiningTable-Viken-270 (1)

Nydelige spisebord og sofabord fra norske Ygg & Lyng

Ygg&Lyng er en norsk produsent som leverer de lekreste møblene du kan tenke deg! Fra den Drammen-baserte leverandøren kommer det tidløse møbler med materialvalg av høy kvalitet, hvilket gjør Ygg & Lyng til et meget godt valg.

 

 

LES MER: Se alle møblene fra Ygg&Lyng her!

 

Viken

Det mest populære spisebordet fra Ygg&Lyng er Viken i eik. Det er et moderne og nett spisebord som gir spisestuen et ekstra løft med sin stilrene form.

Viken spisebord kommer i flere størrelser og utførelser, her vist i røket eik sammen med Kyst spisestoler. Det er mulighet for tilleggsplater i kortendene på det rektangulære bordet, du kan også bestille Viken rundt spisebord med mulighet for en illeggsplate i midten av bordet.

viken spisebord

 

 

T-bordet

Den massive treplaten kombinert med det lette, svarte understellet i metall skaper et kult og grafisk uttrykk for spisebordet T-bordet, det er mulighet for tilleggsplater på hver kortside.

 

Fleksible sitteplasser? De fine Mingle puffene kommer i riktig sittehøyde til spisebord og er enkle å flytte rundt i hjemmet etter behov.

T-bordet spisebord fra ygg og Lyng. Miljøbilde

 

Viola

Spisebordet Viola er et lekkert og feminint bord som gir spisestuen et ekstra løft med sin elegante form. Bordet er laget av eik i hele staver og kommer i flere størrelser. Spisesofaen Kveld passer veldig godt til Viola bordet.

viola spisebord fra Ygg og Lyng - Miljøbilde

 

Non

En lys, ren bordplate som støttes av smale, vinklede ben gir Non bordet et elegant og svevende uttrykk. Et godt valg enten du leter etter et praktisk skrivebord eller om du har avgrenset spiseplass hjemme. De nette Non spisestolene passer perfekt til de fleste spisebordene fra Ygg&Lyng!

non spisebord fra Ygg og Lyng - Miljøbilde

 

Victoria

Spisebordet Victoria er et stilrent og elegant spisebord. Bordet laget av eik i hele staver og kommer i flere størrelser og uførelser. Her vist i hvitoljet eik:

victoria spisebord fra Ygg og Lyng - Miljøbilde

 

Varg

Varg spisebord kombinerer et maskulint, tidløst nordisk utseende med det naturlige varme eikematerialet. Varg er tilgjengelig i tre lengder, alle med mulighet for tilleggsplater.

varg spisebord fra Ygg og Lyng. Miljøbilde

 

Sofabord

Dis Sofabord er en moderne bord-serie i tre størrelser som kommer i ulike utførelser. Topp-platen på bordene i metall er vendbar og kan brukes både som vanlig bord eller eventuelt brettbord. Bordet kan du få i sort eller hvitt.

dis sofabord fra Ygg og Lyng. Miljøbilde

Det skulpturelle sofabordet Ljå kommer i to høyder og bordplate i pulverlakkert stål, villeik eller norsk naturstein. Her vist sammen med Hvile modulsofa, Mingle puff og Lyng modulsofa.

Ljå sofabord fra Ygg og Lyng. Miljøbilde

 

Nysgjerrig på Ygg&Lyng?

Vi selger et varierende utvalg av sortimentet til Ygg&Lyng i netshopen, og det finner du her. Hvis du ikke finner det du søker, kan du gjerne kontakte oss på firmapost@verketinterior.no så hjelper vi deg videre!

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.