utemøbler-header-2020

Utemøbler til både hage og balkong

Vi har et bredt utvalg flotte utemøbler av svært god kvalitet, og hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen for ditt uterom – enten det er en liten balkong, en stor hage eller terrasse. I takt med samtiden, har møbelprodusentene stort fokus på bærekraftighet og høy kvalitet. Noe som gjør at vi nå kan tilby dere tidenes største og flotteste sortiment med solide moderne og klassiske utemøbler som tåler skandinavisk vær og vind!

 

Cane-line

Utendørskolleksjonen fra Cane-line er designet og produsert med det formål å ha en komfortabel livsstil utendørs. De produserer funksjonelle hagemøbler med maksimal komfort, og som trenger minimalt med vedlikehold. Ved å fokusere på kvalitet, innovative teknologier og komfort i både produkter og livet for øvrig, sikrer de at møblene lages med den største omtanke for miljøet og for folks velvære.

1. Combine Planter og Space Lounge Sofa , 2. Flex Dining Sofa, 3. Conic Lounge Sofa & Chair

 

1. Nest Lounge Series og On The Move Table, 2. Moments Lounge Series, 3. Horizon Lounge Sofa

 

Skagerak Denmark

I mer enn 40 år har Skagerak Denmark laget møbler og interiørvarer med et moderne, nordisk preg som holder lenge. Produktene deres er skapt og ment for å leve videre i generasjoner – designet med et tidløst uttrykk og kun produsert av materialer av beste kvalitet. Hos Skagerak lever klassikere side om side med helt nye design ennå for å skrive sin egen historie.

1. Virkelyst Sofa og Virkelyst Puff, 2. Cutter Bench Teak, 3. Steamer Deck Chair

 

lilium skagerak1. By Your Side Table, 2. Lilium Dining, 3. Mira Chair og Mira Table

 

Carl Hansen & Søn

De siste årene har danske Carl Hansen & Søn relansert to serier med utemøbler, henholdsvis designet av Børge Mogensen og Bodil Kjær. Seriene er produsert i sertifisert teak, og kommer med tilhørende puter i det slitesterke Sunbrella-tekstilet i fine farger. Serien fra Børge Mogensen består av solide, sammenleggbare møbler som er perfekt her i Norden hvor vi gjerne stuer bort utemøblene i vintersesongen.

1. Børge Mogensen Outdoor Series, 2. BK14 Sunbed, 3. Bodil Kjær Outdoor Series

 

Sundays Design

Utemøblene fra Sundays Design kjennetegnes av at de er designet og produsert her i Norge. Møblene er laget med puter som har selvdrenerende skum og vannavvisende tekstiler, og aluminiumsrammer med en slitesterk pulverlakkert overflate fra Jotun. Sundays Design lager stilige, 100% norskproduserte møbler som er i stand til å stå imot naturens krefter. Kan det bli bedre? Neppe!

1. Core Lounge, 2. Frame Sofagruppe, 3. Frame Spisebord og Frame Benk

 

HAY

Palissade er en samling av utemøbler i pulverlakkert eller galvanisert stål, som er designet av de franske brødrene Ronan og Erwan Bouroullec for HAY. Palissade-serien er designet i farge og form for å enkelt integreres i et naturlig landskap eller urbane omgivelser. Det er ment å brukes over lengre tid og bli vakrere med årene. Samlingen passer til et bredt spekter av miljøer som hager, terrasser og balkonger.

palissade lounge hay 1. Palissade Dining Table, 2. Palissade Hot Galvanized, 3. Palissade Dining Bench

 

Ygg & Lyng

Møblene fra norske Ygg & Lyng er inspirert av en fusjon av moderne former og vill norsk natur. Historie, tradisjon og kultur blandes med nye impulser og omfavner og omdefinerer den norske levemåten. Designet er fleksibelt, funksjonelt og preges av renhet og bærekraftige materialer.

1. Bris Modulsofa, 2. Bris Modulsofa, 3. Lodge Lounge Chair

 

Ferm Living

Desert Lounge Chair fra Ferm Living er en modernistisk lenestol med en grasiøs profil, laget av en rørformet pulverlakkert stålramme i Svart eller Cashmere, og har et utskiftbart vevet tekstilsete laget av resirkulerte plastflasker, tilgjengelig i fire utførelser: Soil, Stripes, Shape eller Solid. Denne loungestolen er egnet for bruk både innendørs og utendørs, og innbyr til avslapning. Det er bare å lene deg tilbake og kose deg.

ferm living desert lounge chair1. Desert Lounge Chair Black/Alle varianter, 2. Desert Lounge Chair Cashmere/Shape, 3. Desert Lounge Chair Black/Solid

 

Vitra

I sortimentet til Vitra finner du en rekke stoler i ulike materialer som så vel kan brukes ute som inne. Blant annet det kjente designikonet Eames Chair kommer i pulverlakkert sort eller hvitt stål, og er enkel å flytte ut på terrassen ved behov for en ekstra sitteplass. Den morsomme stolen Tip Ton av Edward Barber & Jay Osgerby er en gyngestol med spisebordshøyde, som gjør at du kan sitte behagelig å vippe ved skrivebordet eller i hagen. Den berømte Panton Chair designet av Verner Panton i 1960 er fortsatt like relevant i dag, med sine organiske former, kule farger og solide materiale.

1. Tip Ton Chair, 2. Eames Wire Chair DKR, 3. Panton Chair

 

Muuto

Linear Steel Outdoor Series er designet av Thomas Bentzen for Muuto. Hagemøblene kommer i fire ulike farger og har et moderne, visuelt uttrykk. Fokuset for serien er at designet skal være estetisk, varig og tidløst. Velg mellom White, Dark Green, Black og Burnt Orange.

1. Linear Steel White, 2. Linear Steel Burnt Orange, 3. Linear Steel Dark Green

 

Se alle årets hagemøbler her

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.