027TX_GR_A-900x450

Verdens mest behagelige solstoler fra Fiam

Italienske Fiam produserer moderne utemøbler av høy kvalitet som kan brukes året rundt, både på hytta, stranden og hjemme i hagen. Solstolene kommer i to varianter, Fiesta Soft med heldekkende polstret myk pute og ekstra god komfort – eller Fiesta Texfil som er upolstret, nett og enklere å frakte med seg lengre distanser. Sittehøyden kan justeres i fire posisjoner, og ved å hekte av justeringsstroppene helt kan stolene flatpakkes og stues bort når de ikke er i bruk. Se alle produkter fra Fiam her.

 

Fiesta Soft

fiesta soft sort/hvit

Liker du å sitte lenge i sola med en god bok? Da gjelder det å ta med seg verdens beste fluktstol! Her ser du Fiesta Soft i fargen sort/hvit som har tofarget trekk, men fremstår som mørk grå på avstand. Fiesta Soft egner seg også svært godt i vintersesongen på hytta, sleng oppi et saueskinn hvis du er ekstra frossenl! Flere populære fargevarianter finner du nedenfor:

1. Fiesta Soft Grey, 2. Fiesta Soft Sage Green, 3. Fiesta Soft Tomatrød/Oransje

 

 

Fiesta Texfil

Solstolene fra Fiam er både lekre og stabile, og kan som vist gjerne brukes på ujevnt underlag som svaberg eller skogsgrunn. Det flotte med Fiesta Texfil er at den tåler vann, så du kan sette deg og hvile med vått badetøy etter en forfriskende dukkert. På bildet ser du Fiesta Texfil i fargen Grey, men stolen finnes i mange andre freshe farger, som for eksempel knallgul!

1. Fiesta Texfil Grey, 2. Fiesta Texfil Yellow, 3. Fiesta Texfil White

 

fiesta texfil solstol

 

På utkikk etter utemøbler?

Utforsk flere flotte hagemøbler i sortimentet vårt her.

Les også..

25-års jubileum

Verket Interiør fyller 25 år

BLI MED PÅ JUBILEUMSFESTEN Verket Interiør inviterer deg til jubileumsfest 27.-30. oktober.   For første gang i Verket Interiør´s historie vil de 25 første handlende kunder hver dag

4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å

Spisestol-guide-verketinteriør-1

Spisestol-guide

Her er vår spisestol-guide – kanskje du finner en ny favoritt? Det er ikke enkelt å navigere seg i et hav av spisestoler, derfor har

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.