4 sommerdrinker du må prøve

4 sommerdrinker du må prøve

Del

Facebook
|
Twitter

Vi har mikset sammen 4 sommerdrinker du må prøve i sommer

Sommeren er offisielt i gang, og da er det både godt og morsomt å teste ut nye drinker! Sammen med Kjøkkenverket lagde vi 4 sommerdrinker, og kanskje finner du en ny favoritt? Sommerdrinkene kan nytes både med og uten alkohol.

Selvlagd Belini-drink av Fersken & Aprikos balsamico og valgfri prosecco. Balsamicoen kan kjøpes på Kjøkkenverket. Hvis du ønsker at drinken skal være alkoholfri, så kan kullsyre med sitronsmak brukes i stedet.

Rabarbra-drink laget av hjemmelaget rabarbrasaft og valgfri prosecco. Hvis du ønsker at drinken skal være alkoholfri, så kan kullsyre brukes i stedet (prøv deg frem med ulike smaker). Gin & Tonic glasset finner du her.

Selvlagd Belini-drink av Granateple balsamico og valgfri prosecco. Balsamicoen kan kjøpes på Kjøkkenverket. Hvis du ønsker at drinken skal være alkoholfri, så kan kullsyre brukes i stedet (prøv deg frem med smaker). Gatsby glasset finner du her.

Gin & Tonic og friske hjemmelagde isbiter. Hvis du ønsker en alkoholfri drink, bruk kullsyrevann med/uten smak. Gin & Tonic-glasset finner du her.

Piff opp drinkene med sommerlige isbiter

Kun fantasien setter grenser for hva man kan putte i isbiter. I våre sommerdrinker har vi brukt sitron, stemor og andre spiselige blomster. Men det kan også brukes bær, spiselig glitter og mye mer! Isformene er fra vår søsterbutikk Et Hjem, og her er store isbiter og små isbiter.

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen