Skagerak Denmark

Skagerak – elegante møbler i tre

Skagerak Danmark er kjent for elegante utendørsmøbler i tre av høy kvalitet og klassisk design. For å forsterke denne samlingen, har Skagerak Danmark laget et utvalg av elegante, moderne innendørsmøbler og tilbehør. Serien Georg er perfekt i entrén! Vi har flere objekter utstilt i butikken og alle modeller kan bestilles fra leverandør.

Vi kan bestille alle produktene i deres sortiment. Besøk deres hjemmeside for deres sortiment og spesifikasjoner. www.skagerak.dk

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.