Montana_Mini_HomeOffice_Mist_Amber_H

Montana – Godt håndverk med rom for personlighet

Del

Facebook
|
Twitter

Montana Furniture er et familieeid selskap etablert i 1982, som produserer lagringssystemer og møbler til private hjem og moderne kontorlokaler. Selskapet ble grunnlagt av Peter J. Lassen, som også er designeren av det originale Montana-systemet. Dette fleksible, modulære systemet har en inspirerende fargepalett og produseres på Montanas egen fabrikk i Danmark. Hos oss kan du handle seriene Montana Mini og Panton Wire!

Montana Mini

Montana Mini-modulene er en serie ukompliserte, allsidige lagringselementer tilgjengelig i tre varianter. Et åpent modul 1001, et modul med hyller 1002 og et modul med dør 1003. Magneten på sidene er både en designdetalj i tillegg til å fungere som en stabil festemekanisme mellom modulene. Alle modulene leveres ferdigmontert, det medfølger både veggfeste samt stillesko til gulv slik at du kan bruke modulene til det du ønsker og behøver i alle hjemmets rom!

Montana miniSyrlig gult på kjøkkenet med oppsettet Mini 1002 + Mini 1001 i fargen Chamomile. De enkle modulene kan også brukes som et praktisk nattbord, her ser du 1001 Open Module i den duse fargen Mist.

Montana miniDet er også mulig å bygge større oppsett med Montana Mini, her er en lekker kombinasjon til stue i fargene Nordic og Mushroom. Legg gjerne en topp-plate på modulene for å beskytte dem fra slitasje.

Montana miniStilleskoene som følger med Montana Mini-modulene gjør at oppsettet så vidt svever over gulvet, og dermed gjør det enkelt for de små å komme til. Ikke vær blyg når det gjelder fargekombinasjoner! Montana Mini kommer i 10 nøye utvalgte farger som alle kan passe sammen i rolig harmoni eller kul kontrast.

Her ser du Mini 1002 + Mini 1001 og Mini 1003 + Mini 1001 i Mist og Amber, samt Oppsett 9x i fargene Mist, Amber og Monarch. Vi selger kun ensfargede ferdige oppsett  i netshopen, men du kan designe akkurat den kombinasjonen du vil ved å velge enkeltmodulene.

Panton Wire

Panton Wire systemet ble opprinnelig designet av Verner Panton i 1971. Formgivningen er rå og industriell, men likevel elegant og lett. Panton Wire er ikke bare vakker frittstående, men også i oppsett, stående på et gulv, montert på en vegg eller brukt som romdeler.

panton wire montanaVed å feste modulene sammen med stålklips kan du lage større reoler med Panton Wire, slik som dette oppsettet i den spreke blåfargen Monarch. For mer dybde i interiøret kan du kombinere begge dybdevariantene i samme oppsett, som vist ovenfor til høyre i den stilrene hvitfargen Snow.

panton wire montanaDen klassiske Panton Wire i Chrome legger til rette for luftig og tilgjengelig oppbevaring.

panton wire montanaKombiner gjerne de ulike lengdene på modulene for å skape mer bevegelse i oppsettet, et godt tips er også å legge på en topp-plate i glass eller marmor for et mer helhetlig uttrykk – eller eventuelt for å bruke Panton Wire som sofabord.

panton wire montanaEnklere blir det ikke! To Panton Wire Extended brukt som moderne, sømløs TV-skjenk.

panton wire montanaMørkt og elegant. Panton Wire kommer også i en delikat sortfarge som blender elegant inn med andre dype fargetoner. Kan brukes på kjøkkenet så vel som i entréen!

Nysgjerrig på Montana Mini og Panton Wire?

Du finner hele sortimentet vårt fra Montana her. Send gjerne en henvendelse til oss på firmapost@verkeinterior.no dersom du ønsker veiledning vedrørende farger eller mål, så hjelper vi deg med å designe!

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen