Jordtoner, ull, tre og stein

Våre høstfavoritter AW21

Del

Facebook
|
Twitter

Vi har vært på inspirasjonstur! Dette er trendene vi ser høsten/vinteren 2021.

Jordtoner, ull, tre og stein

Trenden vi ser er lenestoler og sofaer i hvitt saueskinn, som står i kontrast mot møbler og interiør i tre og stein. De populære fargene for høsten er jordtoner. Nå får du også Ingeborg stolen til kampanjepris hos oss.

Bryt opp ved å bruke sterke farger

Det var tydelig at budskapet på ODF messen var gjenbruk av havplast og kjøp av varige møbler – vi er glade for at det står i fokus. Skulpturelle objekter står sterkt enda, men denne høsten kan vi være enda mer vågale med fargevalg.

Flare lysestake fra HAY fås i butikk 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Inspirasjon og tips

Rull til toppen