Inspirasjon til årets 17. mai-bord

Inspirasjon til årets 17. mai-bord

Del

Facebook
|
Twitter

Vi har lengtet etter en normal 17. mai og endelig er den her!

Årets første feiring etter korona står for tur, og vi skal fylle 17. mai-bordet med krystaller, god mat og stemning for våre nære og kjære. Rikke fra Kjøkkenverket har tatt utgangspunkt i nydelige tekstiler fra Chamois, krystaller fra Frederik Bagger og sørget for at det norske flagget står frem.

Vårborddekking
17mai-miljøbilde

Mitt beste tips er å starte med å dekke bordet med nøytrale og vårlig elementer, for å så legge på de norske flaggene til slutt. Bordet får da både en helhet og personlighet.

Rikke

17. mai-bordet er dekket med varer fra Kjøkkenverket

Paradise linduk i grønn fra Chamois | Bubbles tallerken fra Mateus | Kebony gaffel (260,-), kniv (260,-) og dessertskje (225,-) fra Skaugum | Crispy Aqua i grønn, Gatsby og Monsieur i klar farge fra Frederik Bagger | Papirservietter (59,-) fra Ihr | Old English Solitaire vase fra Holmegaard | Flagg fra Langkilde & Søn | Inku kakefat 21 cm (565,-) fra Serax.

Oppskrift på middag og dessert

Det er vår helt egne hobbykokk og markedssjef Sofia Peersen som har lagd denne deilige maten, og du finner alle hennes oppskrifter her:

Salat med chevre, fiken og parmaskinke med Granateplebalsamico fra Kjøkkenverket | Ovnsbakte tomater | Pasta er laget med produkter fra Kjøkkenverket (pasta, pesto, basilikumolje, mozzarella og pinnekjerner) | Anginetti | Terte med vanilje og bær

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen