CH24-beech-glossy-navy-blue-natural-papercord-CH339-oak-soap-BT1041-brass-2-900x450-1-900x450

Spisebord for hyggelige stunder med familie og venner

Del

Facebook
|
Twitter

Vi tilbringer timesvis av minneverdige stunder sammen med venner og familie rundt spisebordet, som derfor uten tvil er et av hjemmets viktigste møbler både i hverdagen og til fest! Vi har alltid mange ulike spisebord utstilt i butikken, og kan bestille alt i sortimentet til blant annet Carl Hansen & SønNaver Collectiondk3HAYMuutoVannerupYgg&LyngFritz HansenSkagerak Denmark og Stolab.

LES MER: 5 tips hvis du vurderer å kjøpe et rundt spisebord

Finn ditt nye spisebord via netshopen i ro og mak hjemmefra, eller kom innom oss i butikken så hjelper vi deg med å finne et spisebord som passer inn hjemme hos deg!

dk3

Bordplaten og understellet til Ten Table er laget av massivt tre, men til tross for bordets tyngde i størrelse og vekt, har det fremdeles en letthet – noe som fremheves av de raffinerte utformede detaljene som de vakre vertikale sporene i bena og den karakteristiske, buede kanten på bordplaten.

Idéen bak Corduroy spisebord var å skape et bord med mange detaljer. Jo mer du studerer bordet, desto flere detaljer vil du oppdage. Avrundede kanter på bordplaten og vinkelen på de pulverlakkerte beina gjør at bordplaten ser ut som om den flyter i luften.

Lowlight Table er resultatet av fantastisk håndverk! Dette vakre spisebordet har karakteristisk bordtopp som er lagd i massiv eik med en langsgående splitt på midten kombinert med et solid understell i pulverlakkert stål.

Ygg&Lyng

Spisebordet CH338 fra danske Carl Hansen & Søn er et vakkert eksempel på Wegners visjonære arbeid. Den elliptiske bordplaten har mulighet for uttrekk og illeggsplater slik at hele familien får plass rundt bordet. Her vist sammen med den elegante spisestolen CH20 med sete i polstret lær.

Carl Hansen & Søn

Spisebordet CH327 er et av mange møbelklassikere signert Wegner, og er et tradisjonelt, realt spisebord. Her vist sammen med spisestolen CH23 i ulike utførelser, blant annet kombinasjonen eik/valnøtt.

-20% på CH337 spisebord og CH338 spisebord av Hans J. Wegner, tilbudet gjelder for bord i såpet eller naturoljet eik frem til 31.12.2020. Det er også tilbud på tilleggsplater i MDF til begge bordene. Ta gjerne kontakt med oss på firmapost@verketinterior.no eller tlf. 67171550 dersom du lurer på noe.

Frem til 31.12.2020 får du kjøpt limited edition varianten CH24 Soft | Y-stolen av Hans J. Wegner fra Carl Hansen & Søn til kun 5.295,- per stk. Velg mellom fem farger med matt finish.

dk3

Ten Table er midt i blinken for deg som er ute etter et showpiece til spisestuen! Nå tilbyr vi -10% på spisebordene Ten Table og Ten Table Round designet av Christian Troels, tilbudet gjelder alle størrelser og utførelser frem til 31.12.2020.

I fjor relanserte dk3 denne vakre spisestolen designet av Poul Cadovius på 50-tallet. Nå tilbyr vi -10% på Pia Chair og kampanjeprisene gjelder frem til 31.10.2020.

Disse fantastiske sofabordene fra dk3 har utrolig fine detaljer i treverket, enten du velger eik, villeik eller valnøtt. Denne høsten tilbyr vi -10% på Groove Coffee Table og Ten Coffee Table frem til 31.12.2020.

Nysgjerrig på flere kampanjetilbud?

Vi selger et utvalg av alle møblene på kampanjetilbud her i netshopen, og de finner du her. Hvis du ikke finner det du søker, kan du gjerne kontakte oss på firmapost@verketinterior.no så hjelper vi deg videre!

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen