spisebord carl hansen

Spisebord for hyggelige stunder med familie og venner

Inspirasjon, Spisebord, Spisestuen

Vi tilbringer timesvis av minneverdige stunder sammen med venner og familie rundt spisebordet, som derfor uten tvil er et av hjemmets viktigste møbler både i hverdagen og til fest! Vi har alltid mange ulike spisebord utstilt i butikken, og kan bestille alt i sortimentet til blant annet Carl Hansen & Søn, Naver Collection, dk3, HAY, Muuto, Vannerup, Ygg&Lyng, Fritz Hansen, Skagerak Denmark og Stolab.

LES MER: 5 tips hvis du vurderer å kjøpe et rundt spisebord

Finn ditt nye spisebord via netshopen i ro og mak hjemmefra, eller kom innom oss i butikken så hjelper vi deg med å finne et spisebord som passer inn hjemme hos deg!

dk3

Bordplaten og understellet til Ten Table er laget av massivt tre, men til tross for bordets tyngde i størrelse og vekt, har det fremdeles en letthet – noe som fremheves av de raffinerte utformede detaljene som de vakre vertikale sporene i bena og den karakteristiske, buede kanten på bordplaten.

Idéen bak Corduroy spisebord var å skape et bord med mange detaljer. Jo mer du studerer bordet, desto flere detaljer vil du oppdage. Avrundede kanter på bordplaten og vinkelen på de pulverlakkerte beina gjør at bordplaten ser ut som om den flyter i luften.

Lowlight Table er resultatet av fantastisk håndverk! Dette vakre spisebordet har karakteristisk bordtopp som er lagd i massiv eik med en langsgående splitt på midten kombinert med et solid understell i pulverlakkert stål.

Ygg&Lyng

Denne norske leverandøren produserer lekre, moderne spisebord i flere størrelser og utforminger. Enten du er på utkikk etter et plassbesparende spisebord som Non vist til venstre nedenfor, eller folkefavoritten Viken vist til høyre som har mulighet for tilleggsplater. LES MER: Spisebord fra Ygg&Lyng

Carl Hansen & Søn

Spisebordet CH338 fra danske Carl Hansen & Søn er et vakkert eksempel på Wegners visjonære arbeid. Den elliptiske bordplaten har mulighet for uttrekk og illeggsplater slik at hele familien får plass rundt bordet. Her vist sammen med den elegante spisestolen CH20 med sete i polstret lær.

Spisebordet CH327 er et av mange møbelklassikere signert Wegner, og er et tradisjonelt, realt spisebord. Her vist sammen med spisestolen CH23 i ulike utførelser, blant annet kombinasjonen eik/valnøtt.

BM1160 Hunting Table kombinerer fantastisk treverk med elegante metallbraketter, som gir en dristig og organisk helhet. Designet av Børge Mogensen i 1950.

Muuto

Spisebordet 70/70 designet av TAFF Architects er en studie i geometriske former. Det har et tilnærmet anonymt uttrykk med forsiktig detaljering. Bordet er basert på to støpte kvadratrammer i aluminium med dimensjonene 70 x 70 centimeter. Bruk den minste størrelsen som skrivebord, eller de større som spisebord til hele familien.

muuto

Fritz Hansen

Bordserien Super-Ellipse er resultatet av et designsamarbeid mellom Piet Hein, Bruno Mathsson og Arne Jacobsen fra 1968. Siden den gang har bordserien fått status som en verdenskjent designklassiker i interiørverdenen. Super-Ellipse bordet er virkelig lekkert med sin elegante, ovale form og bueformede ben – men også svært slitesterkt slik at det kan brukes i flere generasjoner fremover. En god investering!

Vitra

Designer og ingeniøren Jean Prouvé utviklet EM Table rundt 1950 for prosjektet ”Maison Tropicale ’ – der estetikken er et resultat av nødvendighet. Selv detaljene på dette bordet bestemmes av dens konstruksjon. Understellet illustrerer den strukturelle kraften av tyngden på bordplaten, lik utformingen man ellers typisk bare ser i byggverk.

Skagerak

Med inspirasjon fra det tradisjonelle benbukk-bordet er Aldus spisebord designet i kvalitetsmaterialer med fokus på håndverksdetaljer og fremstår som en moderne, elegant versjon av et praktisk spisebord med plass til 6-8 personer.

Hven spisebord er laget av solid, FSC-sertifisert eik med fantastisk tre-struktur og bemerkelsesverdig holdbarhet. En minimalistisk utforming preget av runde ben og myke hjørner gjør Hven spisebord enkelt å kombinere med spisestoler eller andre møbler i spisestuen. Velg mellom oljet, hvitoljet eller såpet eik.

Stolab

Møblene fra Stolab produseres med kjærlighet og presisjon på fabrikken deres i Sverige. Med fokus på praktiske løsninger og godt håndverk er sluttproduktet kvalitetsmøbler som kan gå i arv i flere generasjoner.

Miss Holly spisebord er designet av Jonas Lindvall og er laget av heltre. Toppen er robust, men bordet får likevel et elegant utseende takket være nøye utformede kanter og ben. Enkelhet møter sterke, solide materialer i nydelig harmoni. Et bord med mulighet for uttrekk og tilleggsplater som passer for alle anledninger!

miss holly

Naver Collection

Naver Collection er en dansk møbelprodusent som ble grunnlagt i 1995, og siden den gang har de produsert og designet kvalitetsmøbler via fabrikkene til Gramrode og Aksel Kjersgaard i Danmark. Den opprinnelige idéen var å skape en komplett, homogen møbelkolleksjon med respekt for håndverket og tradisjoner. I dag fremstår sortimentet som mer moderne og tidløst med et bredt utvalg av blant annet spisebord.

LES MER HER: Danske kvalitetsmøbler fra Naver Collection

HAY

I Copenhague serien finner du nok et spisebord som kan passe dine behov uansett hva du er ute etter! Velg mellom en rekke bordstørrelser med eller uten mulighet for uttrekk og illeggsplater, og langt eller kort, smalt eller bredt, rektangulært eller rundt!

Du kan bestille CPH-bordene i ulike utførelser. Ovenfor er bordet vist med uttrekk og illeggsplater med bordplate i sort linoleum og understell i sortbeiset eik. Dersom du tar ut illeggsplatene blir CPH-bordet et nett og praktisk bord, som vist nedenfor med bordplate i hvit linoleum og understell i mattlakkert eik.

Simon Jones tegnet det moderne, ovale spisebordet Triangle Leg Table basert på et ønske om å skape mer plass rundt et sirkulært bord. Kortendene er avrundet i en bue, og skaper et omgjengelig uttrykk som maksimerer sitteplasser rundt bordet. Denne allsidige serien er laget i massiv eik med oljet, såpet eller klar lakkfinish.

Fant du ikke spisebordet du ønsker deg?

Vi selger et varierende utvalg av spisesbordene vi kan bestille her i netshopen, og de finner du her. Hvis du ikke finner det du søker, kan du gjerne kontakte oss på firmapost@verketinterior.no så hjelper vi deg videre!