HAY sofakampanje 2019

HAY Sofakampanje // -15% på utvalgte modeller

Frem til og med 31. mars får du -15% på bestillinger av utvalgte sofamodeller fra danske HAY. Tilbudet gjelder Mags, Mags Soft, Silhouette og Hackney. Mags og Mags Soft er modulsofaer og kommer i ulike kombinasjoner, mens Hackney og Silhouette kommer i 2- eller 3-seter. Nedenfor finner du en oversikt over de ulike modellene og… Les mer »

New Works

Interiørtrender 2019 – Dempede farger og naturmaterialer

De siste ukene har vi fartet rundt for å finne nyheter til utstillingen og utforske interiørtrendene som gjelder i 2019. Vi har både vært på leverandørbesøk hos agenturer og besøkt Oslo Design Fair i Lillestrøm og Stockholm Furniture & Light Fair. Vi har latt oss inspirere og setter straks i gang med å gjøre om… Les mer »

Spisebordet Viken med spisestolen Non fra norske Ygg og Lyng

Nydelige spisebord og sofabord fra norske Ygg&Lyng

Norske spise- og sofabord fra Ygg & Lyng Ygg&Lyng er et norsk merke som leverer de lekreste møblene. Fra den Drammen baserte leverandøren kommer det tidløse møbler med materialvalg av høy kvalitet, hvilket gjør Ygg & Lyng til et meget godt valg. LES MER: Se alle møbler fra Ygg & Lyng her Bordene er i… Les mer »

Vitra Januarsalg

Januarsalg – Gode tilbud og lysere tider

Vi er i full gang med januarsalget! Frem til og med 31. januar tilbyr vi -10% rabatt på en rekke av våre mest kjente leverandører. Hvis du ønsker å fornye hjemmet dette året, har du nå muligheten til å investere i kvalitetsmøbler, dekor og designklassikere til kampanjepriser! Klikk gjerne her eller les nedenfor hvis du vil… Les mer »

Flotte gave ideer til under 1000kr

Gave ideer fra Verket Da er julegaten på Bærums Verk åpnet og vi har tent det 20 meter høye juletreet! Mens vi venter på snøen så starter vi med å pynte hjemmets alle kroker. Det er også på tide å tenke på årets julegaver og vi gir dere våre beste julegavetips!   Den perfekt gaven… Les mer »

Lightyears fra Fritz Hansen

Endelig har vi fått på plass vår Fritz Hansen shop i butikken på Bærums Verk! Her finner du de fantastiske møblene fra Fritz Hansen utstilt så det er bare og kommer innom for å prøve, føle på eller spørre oss om utførelser. Se klassikere som Egget ™, lenestolen RO™, Svanen ™, Ellipsebord og spisestoler som Syveren. Vi… Les mer »

CH24 Y-stolen fra Carl Hansen & Søn i Limited Edition 110 år i forskjellige farger med naturflett sete

Et fargerikt jubileum

År 1908 startet reisen som skulle gi Carl Hansen & Søn en ikonisk status blant designmøbler. Når du velger et Carl Hansen & Søn-produkt, får du virkelig mer enn bare et møbel. Du blir en del av en stolt tradisjon av særpreget og vakkert håndverk, der ingenting har blitt overlatt til tilfeldighetene. Dette representerer over… Les mer »

Åpning av årets julebutikk

Kundekveld og åpning av årets julebutikk Vi på Verket Interiør er meget stolte av den utrolig hyggelige juletradisjonen vi fått til, og inviterer deg og dine venner til kundekveld og åpning av årets julebutikk. Torsdag den 8. november åpner vi dørene kl. 18 og byr på gode tilbud, goodiebags, quiz og underholdning. Ikke gå glipp… Les mer »

En lørdag med Eilersen

13. oktober 2018 er høstens store sofadag på Verket Interiør! Når vi snakker om sofa fra Eilersen så er det første ordet som kommer opp, kvalitet. Laget med fantastisk håndverk og komfortable utforminger får du et ikonisk møbel i stua. Lørdag den 13. oktober har vi en representant fra danske Eilersen i butikken for å… Les mer »

Eames Fiberglass stol i blått fra Vitra nærbilde.

Ikonisk stol i ny drakt

Eames Plastic chair fra Vitra er noe de fleste av oss kjenner til veldig godt. Stolen med de unike og flotte alternativene der du kan skape din egen spesielle versjon. Noen liker den mer klassiske versjonen og andre en mer dramatisk utforming. Eller kanskje man blander de ulike fordi at man ikke kan bestemme seg…. Les mer »