Miljøbilde av Y-stolen fra Carl Hansen & Søn i Limited Edition 2018 i ancient oak.

Y-stolen i tusen år gammel myreik

Når vi nærmer oss Hans J. Wegners 104 fødselsdag, den 2. april, så slipper Carl Hansen & Søn en unik utgave av den legendariske Y-stolen. Stolen kommer i klassisk eik, men denne gangen har den blitt spesialbehandlet for å gjenskape den varme, mørkebrune fargen til 1000-år gammel myreik. Stolen kommer også med en elegant messingplate… Les mer »

60-årsjubileums kolleksjonen til designikoner fra Fritz Hansen. Arne Jacobsens Egget og Svanen i naturlær, Dråpen i grått ullstoff og Pouf i naturlær og grått lin.

Designikoner fyller 60 år

60 år med Arne Jacobsen 60 år har gått siden de ikoniske Arne Jacobsen designene først så lyset, Egg ™, Swan ™ og Drop ™. Stolene ble fra starten laget til designhotellet SAS Royal Hotel, men i dag er de med å representere essensen av Arne Jacobsen og sin tid innen dansk design. Designprosessen ved… Les mer »

Sofabord Konno fra DK3 i røkt eik

Trender 2018 – et innblikk fra årets møbelmesse

Vi har akkurat kommet tilbake fra Stockholm Furniture Fair som var full med inspirasjon! Vi har samlet sammen noen av trendene og vi gleder oss til å vise dere de spennende nyhetene i månedene som kommer. Naturlær Vi ser mange leverandører som bruker mer og mer naturlær i sine kolleksjoner. Naturlær er en form av… Les mer »

Bilde av personal fra verket Interiør og bilde av en MAC feiring av ny nettside

Vi har en spennende nyhet…

2. februar og vi er endelig live. Hurra! Vi har jobbet hardt den siste tiden for å få på plass alt til lanseringen av vår nye nettside. Og i dag har dagen endelig kommet! Butikkene våre finner du i et gammelt jernverk fra 1610 som ligger på det idylliske handelsstedet Bærums Verk, og her har… Les mer »

Miljøbilde av et grønt neshorn som du kan skrive meldinger på hengende på en dør med skrift ryddesalg.

Ryddesalg!

Ryddesalg hos Kjøkkenverket og Lilleverket! Nå har du sjansen til å gjøre et riktig kupp! Til og med lørdag 27. januar så har vi ryddesalg i våre to avdelinger Kjøkkenverket og Lilleverket. Hos Kjøkkenverket finner du mange flotte serviser, vaser og tekstiler fra bl.a. Sophie Conran, 1815, Iittala, Filippa K, Kähler, Elsa Beskow og Holmegaard… Les mer »

Produktbilde av Nattlampe fra Blafre.

Drømme, skape og oppdage

Nattlampe fra Blafres univers Nyheten fra Blafre er noe aldeles spesielt. En lampe som ikke bare fungerer som en nattlampe, men som også kan brukes på oppdagelsesferd i mørket som en lommelykt. La den stå ved siden av sengen om natten eller ta den med ut på nattlige eventyr eller in i lekehytte. 🙂 Barnelampen… Les mer »

Crispy Gatsby Champagneglass i krystall fra glasserien Crispy fra Frederik Bagger. Glassene tar deg tilbake til det glade 20-tallet.

Crispy Gatsby tar deg tilbake til 20-tallet

Det glade 20-tall Høstens nyheter fra Frederik Bagger tar deg tilbake til det glade 20-tallet. Det fører tankene til The Great Gatsby, Al Capone, fantastiske fester, Charleston dans og skålende i vakker krystall. Når nyttår snart er her så er disse de perfekte glassene til å skåle inn det nye året på! Champangeglassene Crispy Gatsby… Les mer »

Fritz Hansen julekampanje

Design Deals fra Fritz Hansen

Julekampanje Da er desember her og i år kommer Fritz Hansen med en spennende julekampanje, Design Deals. Til og med juleaften så finner du 23 fantastiske tilbud og perfekte gaveidéer – en for hver dag frem til jul. Gå ikke glipp av å få handle noen av vår tids største designklassikere til 15% avslag!* Søker… Les mer »

Nærbilde av Lenestolen Seventy Limited Edition fra Jonas Ihreborn i lyst lær.

VINN Limited Edition – Seventy fra Jonas Ihreborn

Årets giveaway I anledning at vi på Verket Interiør fyller 20-år så har vi årets giveaway! Fra svenske Jonas Ihreborn kommer lenestolen Seventy. Det er en av de mest populære lenestolene hos oss på Verket Interiør og nå har du mulighet til å bli en av 100 til å eie en Limited Edition. Stolen er… Les mer »